MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Game of Thrones»: Έρχεται το prequel της σειράς

Οι πρώτες πληροφορίες και το cast για το prequel του «Game of Thrones» ανακοινώθηκαν και το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένουμε « Τη μεγαλύτερη νύχτα»

Monopoli Team

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά prequel του Game of Thrones αποκαλύφθηκαν από τον συγγραφέα George RR Martin.

Το μόνο που γνώριζαν μέχρι στιγμής οι fans ήταν ότι το prequel θα διαδραματιζόταν χιλιάδες χρόνια πριν από το Game of Thrones, καθώς και το ότι θα παρουσιαζόταν ένα πολύ διαφορετικό Westeros.

Ενώ στο «Game of Thrones» είδαμε μόνο επτά βασίλεια, το prequel τοποθετείται χρονικά σε μια εποχή όπου το Westeros αποτελείται από 100 «μικρά» βασίλεια.

Μπορεί να μην δούμε δράκους, αλλά η σειρά θα είναι γεμάτη με ανταρόλυκους, white walkers και Μαμούθ!

Το cast

Το cast που μέχρι τώρα γνωρίζουμε αποτελείται από τους: Miranda Richardson (Rita Skeeter from the Harry Potter films), Marquis Rodriquez (Manifest), John Simm (Strangers), Richard McCabe (Philip K. Dick’s Electric Dreams), John Heffernan (Dracula) και Dixie Egerickx (Summerland).
Στο show θα εμφανιστεί επίσης η δύο φορές υποψήφια για όσκαρ Naomi Watts, μαζί με τους Naomi Ackie και Denise Gough.

Ο τίτλος της νέας σειράς.

Για τα γυρίσματα χρησιμοποιείται ο προσωρινός τίτλος «Bloodmoon» και ο Μάρτιν επιβεβαιώνει ότι η σειρά παραμένει άτιτλη. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε προτείνει τον τίτλο «The Long Night», αλλά το HBO τον πρόλαβε και το χρησιμοποίησε στο τρίτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν του «Game of Thrones», εκείνο με τη Μάχη του Γουίντερφελ.

Παραμένει ο αγαπημένος τίτλος του συγγραφέα, ωστόσο δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ένας παρόμοιος, καθώς ο ίδιος ο συγγραφέας δηλώνει «Άκουσα μια πρόταση να ονομαστεί η σειρά «The Longest Night», μια παραλλαγή που δεν με πειράζει καθόλου. Κάτι τέτοιο θα ήταν μια χαρά».

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b