MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Miley Cyrus παρουσίασε τρία ολοκαίνουρια τραγούδια!

Η Miley βρέθηκε στο Big Weekend του BBC Radio και τραγούδησε ζωντανά τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της

Η Miley Cyrus στο Big Weekend του BBC Radio 1
Monopoli Team

Η Miley Cyrus επέστρεψε με τρία νέα τραγούδια στο Big Weekend του BBC Radio 1 στο Middlesbrough της Αγγλίας. Εκεί τραγούδησε τα πιο διάσημα τραγούδια της, όπως το “We Can’t Stop” με την βοήθεια της Charli XCX που ανέβηκε μαζί της στη σκηνή, αλλά και την τελευταία της επιτυχία “Nothing Breaks Like a Heart”

Η Miley όμως ερμήνευσε ζωντανά και 3 ολοκαίνουρια τραγούδια από το πολυαναμενόμενο νέο της άλμπουμ, το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει. Το πρώτο τραγούδι “Cattitude” θυμίζει “Bangerz”, αφού η Miley επιχειρεί για ακόμη μια φορά να ραπάρει, ενώ αναφέρθηκε και στη διαμάχη των ράπερ Cardi B και Nicki Minaj στους στίχους “I love you Nicki, but I listen to Cardi.”

Η Cyrus συνέχισε με το “Dream” όπου έκανε αναφορά στους διάσημους στίχους των Wu Tang Clan, αλλάζοντας τους σε “Drugs Revolve Everything Around Me” και έκλεισε με το “Mother’s Daughter” μια “σκοτεινή” ποπ μπαλάντα με δυνατούς στίχους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

SHE IS COMING! SHE IS MOTHER’S DAUGHTER! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Η Cyrus προμοτάρει εντατικά το νέο της άλμπουμ, δημοσιεύοντας teasers των νέων της single στα social media της, χωρίς όμως να έχει δώσει μια επίσημη ημερομηνία για την κυκλοφορία του άλμπουμ της.

Βέβαια, έχει πει πως το άλμπουμ είναι έτοιμο, ενώ πόσταρε το παρακάτω βίντεο στο Twitter της, όπου βλέπουμε το μήνυμα “She Is Coming 5/31”, δηλαδήΈρχεται στις 31 Μαΐου”, που πολλοί φαν πιστεύουν ότι αναφέρεται στην κυκλοφορία του Mother’s Daughter.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b