MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«A Rainy Day in New York»: Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν θα κυκλοφορήσει στην Ιταλία

Αφού η παραγωγός εταιρία Amazon ανέβαλε την κυκλοφορία της ταινίας στις ΗΠΑ επ ‘αόριστον, η ταινία θα κυκλοφορήσει επίσημα στις ιταλικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου του 2019.

Monopoli Team

Για πρώτη φορά, από το 1981, ο Γούντι Άλεν δεν κυκλοφόρησε νέα ταινία πέρυσι στους κινηματογράφους. Ο δραστήριος συγγραφέας-σκηνοθέτης ολοκλήρωσε το 2017 την ταινία “A Rainy Day in New York“, αλλά, μετά από τους νέους ισχυρισμούς ότι κακοποίησε την κόρη του στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η Amazon αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει την ταινία. Η ταινία, ωστόσο, έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά όχι στην Αμερική – η εταιρία διανομής Lucky Red ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την ταινία στην Ιταλία στις 3 Οκτωβρίου του 2019.

Στην Αμερική, αρκετοί ηθοποιοί που έχουν συνεργαστεί μαζί με τον Γούντι Άλεν στο παρελθόν (συμπεριλαμβανομένου του Τίμοθι Σαλαμέ) δήλωσαν δημοσίως ότι δεν θα το κάνουν ξανά. Ανάλογη στάση κρατούν και οι παραγωγοί του (όπως η Amazon που ενώ χρηματοδότησε την τελευταία του ταινία αποφάσισε να την βάλει στο συρτάρι και να ακυρώσει και το συμβόλαιο για ακόμη τρεις ταινίες που είχε υπογράψει μαζί του), καθώς και οι εκδότες που αρνούνται να εκδώσουν τελικά την αυτοβιογραφία του.

Στην Ευρώπη, ωστόσο, επικρατεί άλλο κλίμα καθώς όλα δείχνουν πως ο κόσμος έχει άλλη γνώμη για τα γεγονότα. Φήμες θέλουν την Ισπανία να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Γούντι Άλεν για να γυρίσει τη νέα του ταινία εκεί, ενώ είναι πολύ πιθανο η ταινία “A Rainy Day in New York” να κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο στο Φεστιβάλ Βενετίας, πριν προβληθεί στην Ιταλία το φθινόπωρο του ’19.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τίμοθι Σαλαμέ, Ελ Φάνινγκ, Σελένα Γκομέζ και ο Τζουντ Λο. Ακόμα δε γνωρίζουμε πολλά για την υπόθεση της ταινίας που περιλαμβάνει και τη σχέση ενός μεγαλύτερου άνδρα (ο ρόλος του Τζουντ Λο) με μια κοπέλα μικρότερης ηλικίας (την Ελ Φάνινγκ, που ήταν 19 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων), πράγμα που ήδη εδώ και καιρό θυμίζει το κακό timing εν μέσω των κατηγοριών εναντίον του Γούντι Αλεν για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του, Ντίλαν, αλλά και τη διαχρονικά σκανδαλώδη – για πολλούς – σχέση του με τη θετή κόρη της Μία Φάροου και νυν σύζυγό του, Σουν-γι.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b