MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Όλα όσα έγιναν στα Billboard Music Awards 2019

O Drake σάρωσε τα βραβεία, η Madonna εμφανίστηκε με το ολόγραμμα της και η Mariah Carey ήταν η τιμώμενη καλλιτέχνις στα φετινά βραβεία

Monopoli Team

Τα Billboard Awards επέστρεψαν για ακόμη μια χρονιά στο Las Vegas με οικοδέσποινα την Kelly Clarkson για μια βραδιά με μοναδικές live εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις!

Οι εντυπωσιακές live εμφανίσεις

H Madonna έκανε για ακόμη μια φορά την έκπληξη και έκλεψε τις εντυπώσεις εμφανίζοντας στην σκηνή τέσσερα ολογράμματα της, από τέσσερις διαφορετικές σκηνές του video clip του καινούριου της τραγουδιού “Medelin” με τον Maluma.

Η Taylor Swift άνοιξε την τελετή με το νέο της τραγούδι “Me!” και την συνοδεία μιας μπάντας, ντυμένης στα ροζ, ενώ στη σκηνή την συνόδευσε και ο Brandon Urie των Panic! at the Disco κρατώντας μια ομπρέλα, θυμίζοντας το video clip του ”Me!”

Ο Brendon Urie και η Taylor Swift στα Billboard Music Awards.

H Ariana Grande μπορεί να μην κατάφερε να εμφανιστεί στα βραβεία λόγω υποχρεώσεων, αλλά κατάφερε να συμβάλλει στα Billboard Awards με μια μαγνητοσκοπημένη εμφάνιση της μεγάλης της επιτυχίας “7 Rings” από την περιοδεία της “Sweetener Tour”, μια εμφάνιση που οι περισσότεροι φαν δεν κατάλαβαν ότι δεν ήταν live!

Και φυσικά η σταρ της βραδιάς, Mariah Carey, που τιμήθηκε με το “Billboard Icon Award” μας υπενθύμισε γιατί της αξίζει αυτό το βραβείο, ερμηνεύοντας μια σειρά από επιτυχίες της όπως το “A No No,” “Always Be My Baby,” “Emotions,” και “Hero,” συνοδευόμενη από μια χορωδία και μία μίνι ορχήστρα.

Η Maria Carey στα Billboard Music Awards

Τα βραβεία

Ο Drake έσπασε κάθε ρεκόρ προσθέτοντας στην συλλογή του άλλα 12 βραβεία Billboard, που σημαίνει ότι έχει συνολικά 27 βραβεία, περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία των βραβείων Billboard, ενώ κέρδισε και το μεγαλύτερο βραβείο της βραδιάς, το βραβείου του “Top Artist”.

Στους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν και η Cardi B που έφυγε από τα Billboard Music Awards με έξι βραβεία, μεταξύ των οποίων και το βραβείο για το Καλύτερο Ραπ τραγούδι, αν και είχε 21 υποψηφιότητες. Το βραβείο για το Καλύτερο Συγκρότημα κέρδισαν οι Kpop καλλιτέχνες BTS, ενώ η Ariana Grande κέρδισε το βραβείο για την Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνη της χρονιάς.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b