MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
HIGHLIGHTS

Coachella 2019: Τα highlights του πρώτου weekend

Το πρώτο τριήμερο του διάσημου φεστιβάλ μόλις πέρασε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

Monopoli Team

Το Coachella, ένα από τα πιο διάσημα φεστιβάλ της Αμερικής,που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Καλιφόρνια και φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής,  έκλεισε φέτος τα 20 χρόνια του και στο πρώτο τριήμερο του προσέλκυσε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Φέτος παίρνουν μέρος 160 καλλιτέχνες που θα παίξουν δύο φορές ο καθένας, μια φορά το πρώτο τριήμερο 12, 13  & 14 Απριλίου και για μία τελευταία φορά το δεύτερο τριήμερο στις 19, 20 & 21 Απριλίου.

Τα highlights του πρώτου weekend

Την πρώτη ημέρα του Coachella πρωταγωνιστής αναδείχτηκε ο Childish Gambino (Donald Glover), ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά την πολυαναμενόμενη ταινία που γύρισε με την Rihanna στην Κούβα, το Guava Island, και στη συνέχεια προχώρησε σε μια έντονη και άκρως συγκινητική συναυλία, όπου ερμήνευσε τα πιο διάσημα κομμάτια του και αναφέρθηκε στον θάνατο του διάσημου Αμερικάνου ράπερ Nipsey Hussle, που σόκαρε την Αμερική.

Το ίδιο βράδυ, ο DJ Snake εξασφάλισε μια τεράστια έκπληξη στο κοινό, όταν κάλεσε στην σκηνή την Selena Gomez, την Cardi B και τον Ozuna για να ερμηνεύσουν την μεγάλη τους επιτυχία «Taki Taki», ενώ ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε ζωντανά μετά από σχεδόν επτά μήνες από την κυκλοφορία του, κάνοντας την στιγμή αυτή ακόμα πιο ιδιαίτερη για όσους είχαν την ευκαιρία να τους ακούσουν live.

Cardi B, DJ Snake, Selena Gomez and Ozuna, Getty Images

Την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, το Σάββατο, τις εντυπώσεις τις έκλεψε ο J Balvin, που ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Mi Gente, I Like ItReggaeton και Safari, μετατρέποντας την σκηνή σε ένα μεγάλο πάρτι reggaeton, έχοντας  το πιο εντυπωσιακό σκηνικό του τριημέρου που έμοιαζε με ένα τεράστιο πάρκο παιχνιδιών.

Getty Images

Εντυπωσιακοί όπως πάντα ήταν φυσικά και οι Tame Impala, οι οποίοι ήταν και το “μεγάλο όνομα” της δεύτερης ημέρας και είχαν να βρεθούν 4 χρόνια στην σκηνή του Coachella. Αν και δεν έκαναν κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες συναυλίες τους τα τελευταία χρόνια, οι θαυμαστές τους έμειναν ικανοποιημένοι αφού ερμήνευσαν τις παλιές επιτυχίες τους αλλά και μερικά καινούρια τους τραγούδια.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και η εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού Idris Elba αυτή την φορά στον ρόλο του DJ.

Ο Idris Elba στο Coachella

Την Κυριακή, στο κέντρο της προσοχής βρέθηκε η Ariana Grande, η επικεφαλής του φετινού φεστιβάλ και μάλιστα η νεότερη σε ηλικία επικεφαλής στην εικοσαετή ιστορία της διοργάνωσης. Η διάσημη τραγουδίστρια επιφύλαξε κι άλλες εκπλήξεις στο κοινό του Coachella, καθώς υποδέχτηκε την Nicki Minaj, αλλά και τον P. Diddy στην σκηνή για να ερμηνεύσει δύο τραγούδια με τον καθένα. Η μεγάλη όμως έκπληξη της βραδιάς ήταν η επανένωση των *NSYNC (πλην του Justin Timberlake) στο πλάι της Ariana Grande για να ερμηνεύσουν το “Tearin’ Up My Heart”, παλιά επιτυχία του συγκροτήματος.

Η Ariana Grande στην σκηνή του Coachella

Αυτές ήταν μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές του φετινού Coachella, που το καθιστούν ένα από τα δημοφιλή φεστιβάλ στον κόσμο και δικαιολογούν τον τίτλο του ως το φεστιβάλ των εκπλήξεων.

Και για όλους εμάς που δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τα εντυπωσιακά show του φεστιβάλ, τα νέα είναι καλά αφού φέτος μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλα τα acts του Coachella live στο https://live.coachella.com/ . Γι’ αυτό λοιπόν μην χάσετε τις επόμενες εμφανίσεις στις 19,20 & 21 Απριλίου, όπου τα sets θα είναι εξίσου εντυπωσιακά και ο Kanye West θα κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη με την χορωδία της εκκλησίας του την Κυριακή 21 Απριλίου, που είναι και η ημέρα του Πάσχα.

Πηγή: https://www.billboard.com

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b