MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Theodore επιστρέφει με δικό του Tiny Desk Concert στο studio του NPR στη Washington

Ο Theodore είναι μόλις ο δεύτερος Έλληνας που καλείται από τον Bob Boilen για ένα session στο studio του, ενώ το ίδιο studio έχουν επισκεφθεί και οι Alt-J, Wu Tang Clan, Florence and the Machine και πολλά μεγάλα ονόματα ακόμη

Monopoli Team

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του εμφάνιση σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυθεματικά φεστιβάλ παγκοσμίως το SXSW στο Austin, USA, o Theodore επέστρεψε στις Η.Π.Α. για δεύτερη συνεχή χρονιά ως συμμετέχων στο SXSW αλλά και ως καλεσμένος  του Bob Boilen του αμερικάνικου ραδιοφώνου NPR.

Όλα ξεκινούν μετά την περσινή του εμφάνιση στο SXSW, όταν ο Theodore, καθώς περπατούσε στην πόλη, “έπεσε” πάνω σε ένα από τους θεατές της συναυλίας του εκεί. Ήταν ο Bob Boilen, την ώρα, μάλιστα, που ηχογραφούσε το podcast του για το NPR και τη στιγμή ακριβώς που ήταν έτοιμος να αναφερθεί στη συναυλία που τον εντυπωσίασε, αυτή του Theodore. Η γνωριμία αυτή εκτός από απρόσμενη αποδείχθηκε και καταλυτική με κορυφαία στιγμή για την περασμένη χρονιά την κυκλοφορία του single – προοιμίου του “Inner Dynamics”, “Disorientation” από το ραδιόφωνο του NPR.

Σε ένα story που μοιάζει βγαλμένο από ταινία, το ταξίδι του Theodore και της ανανεωμένης του μπάντας στην Αμερική, περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από τη συναυλία του στο Hideout Theatre, την Τετάρτη 13/3 στο πλαίσιο του SXSW την οποία σύσσωμη η ομάδα του NPR παρακολούθησε. Μετρώντας περισσότερες από 15 εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους, ραδιοφωνικά στούντιο και κρυφές τοποθεσίες, ανάμεσα στα οποία κι ένα Session στο στούντιο του Paste Magazine που μεταδόθηκε ζωντανά, το ταξίδι του Theodore αυτόν τον Μάρτιο, κορυφώθηκε με ένα Tiny Desk Concert στο διάσημο γραφείο του Bob Boilen στην Washington, το οποίο έχουν κατά καιρούς επισκεφθεί θρύλοι όπως οι Adele, Bon Iver, Alt-J, National, Ólafur Arnalds, Wu Tang Clan και πολλοί ακόμη!

Το Tiny Desk Concert του Theodore που πραγματοποιήθηκε στο studio του NPR θα μεταδοθεί στις 17 Απριλίου 2019.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b