MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το Tomorrowland κάνει στάση στην Πλατεία Νερού

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου, το Tomorrowland, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι του 2019 στην Ελλάδα

Monopoli Team

Ελλάδα, Μάλτα, Ισπανία και Πορτογαλία θα συνδεθούν με το μεγάλο φεστιβάλ Tomorrowland του Βελγίου, στις 27 Ιουλίου.

Το φεστιβάλ, που γίνεται sold out κάθε χρόνο, θα συνδεθεί δορυφορικά με την Ελλάδα, στο πλαίσιο του Unite with Tomorrowland. Οι σκηνές με τα εντυπωσιακά ντεκόρ και εφέ, που θα στηθούν σε κάθε μια από τις τέσσερις χώρες, θα έρθουν σε επαφή με την κεντρική σκηνή στο Βέλγιο, ώστε να ζήσουν όλοι την συναρπαστική ατμόσφαιρα του Tomorrowland.

Το Line-Up το οποίο θα βρεθεί επί σκηνής, θα αποτελείται από πολλούς εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες, ενώ θα μεταδοθούν και οι εμφανίσεις των βασικών καλλιτεχνών, που θα εμφανιστούν στο Βέλγιο.

Η ειδική προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 του μήνα. Στο Βέλγιο τα εισιτήρια γίνονται sold out μέσα σε λίγες ώρες  και οι πωλήσεις ξεπερνάνε τις 400.000.

Η φετινή διοργάνωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ειδικές εκδηλώσεις και αναμένεται να υπάρξει μεγάλος αριθμός επισκεπτών από το εξωτερικό.

Το Tomorrowland ξεκίνησε το 2005 και μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά φεστιβάλ διεθνώς.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b