MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

6ο Bazaar βιβλίων τον Απρίλιο, στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση, τα τελευταία πέντε χρόνια, το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει το έκτο Bazaar βιβλίων

Monopoli Team

Το έκτο bazaar βιβλίων, του Μουσείου Μπενάκη πραγματοποιείται στο κτήριο της οδού Πειραιώςαπό την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις ώρες λειτουργίας του κτηρίου (Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 – 22:00 και Κυριακή: 10:00 – 18:00). Παράλληλα, θα υπάρξει στον ίδιο χώρο και τμήμα με Second Hand βιβλία  σε πολύ χαμηλές τιμές.

Στη φετινή διοργάνωση, θα υπάρχει η δυνατότητα, για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν, να κάνουν τις αγορές τους διαδικτυακά, στη σελίδα www.bazaar.benaki.gr, από Δευτέρα 8 έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Όλο αυτό το διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν online όλους τους τίτλους που θα διατίθενται στο Βazaar με τις ίδιες εκπτωτικές τιμές (50% και 70%).

Στο 6ο Bazaar θα υπάρξουν διαθέσιμοι 230 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50% και 70% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους, ενώ οι εκδόσεις των ετών 2017-2018 θα διατίθενται με έκπτωση από 10% έως 30%.

Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων περιστρέφονται γύρω από τη φυσιογνωμία και τα ενδιαφέροντα του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία, την Αρχιτεκτονική, τη Νεοελληνική ιστορία και τη Φιλολογία.

Διαγωνισμός Φωτογραφίας #Benakibookchallenge

Με αφορμή το 6ο Bazaar, το τμήμα επικοινωνίας οργανώνει διαγωνισμό μέσω Instagram.
Οι χρήστες του instagram, αφού εξερευνήσουν  τις εκδόσεις του Μουσείου Μπενάκη και επιλέξουν το βιβλίο που θα του εμπνεύσει περισσότερο, καλούνται να σκηνοθετήσουν την δική τους φωτογραφία, η οποία θα ανέβει στο instagram με hashtag #benakibookchallenge και tag το @TheBenakiMuseum. Έτσι θα λάβει μέρος στον ομώνυμο διαγωνισμό που θα διαρκέσει έως τις 31 Απριλίου 2019. Ο/Η συμμετέχων/ουσα με την πιο ευρηματική φωτογραφία θα κερδίσει μία ετήσια συνδρομή Μέλους του Μουσείου Μπενάκη με πολλά προνόμια!

Σύλληψη ιδέας & Φωτογραφίες: Άλκηστις Κάρλου, Ελένη Μαρκοπούλου

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Την Κυριακή 14 Απριλίου, οι μικροί επισκέπτες του Bazaar μπορούν ελεύθερα να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα που ετοίμασε το Τμήμα Εκπαίδευσης.

Από τις 11:30 έως τις 13:30 θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν στο εργαστήρι
«Βάλτε τη δική σας σφραγίδα στα βιβλία σας», ενώ από τις 13:00 έως τις 14:30 στο πρόγραμμα «Στα ίχνη των καραβανιών», με μία πυξίδα και ένα χάρτη στο χέρι θα ταξιδέψουν  στη μακρινή και μυστηριώδη Αραβία, εξερευνώντας τους δρόμους των εμπόρων και των προσκυνητών στην έκθεση «Δρόμοι της Αραβίας. Αρχαιολογικοί θησαυροί από τη Σαουδική Αραβία».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 12/4 –  Κυριακή 14/4
Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 – 22:00 και Κυριακή: 10:00 – 18:00
Μουσείο Μπενάκη, Κτ. Πειραιώς

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b