MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής των Prodigy, Keith Flint

Ο θρυλικός frontman των The Prodigy, σε ηλικία 49 ετών

Monopoli Team

Ο Keith Flint βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσεξ της Βρετανίας το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2019.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία δεν θεωρούσε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

«Λάβαμε μία κλήση σχετικά με την υγεία ενός άνδρα σε μια διεύθυνση στο Brook Hill λίγο μετά τις 8:10 π.μ. τη Δευτέρα» δήλωσαν οι Αρχές. Ενώ συμπλήρωσαν πως «Φτάσαμε στο σημείο και δυστυχώς ένας 49χρονος άνδρας ήταν νεκρός. Ο θάνατός του δεν ερευνάται ως κάτι ύποπτο».

Τελικά, την αποκάλυψη για τα αίτια του θανάτου του Keith Flint, έκανε ένα από τα μέλη των Prodigy και συγκεκριμένα ο Liam Hawlett, με τον οποίο ο Flint είχε ιδρύσει το συγκρότημα.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο επίσημο προφίλ του συγκροτήματος στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/BulgJBZAw5L/

Οι The Prodigy αναδείχθηκαν από την underground σκηνή της rave μουσικής, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα που ανέδειξε η βρετανική μουσική.

Με τα “Firestarter” και “Breathe” έφτασαν στο Νο1 των singles της Βρετανίας ενώ πέτυχαν να έχουν συνολικά έξι νούμερο ένα άλμπουμ!

Ο Keith Flint

Είχε γεννηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου του 1969, στο Ρέντμπριτζ του ανατολικού Λονδίνου και παιδί ακόμα μετακόμισε στο Έσεξ, όπου και γνώρισε αργότερα σε ένα μπαρ της πόλης τον Liam Hawlett, με τον οποίο το 1990 ίδρυσαν τους Prodigy. Αρχικά ήταν χορευτής του γκρουπ αλλά όταν τραγούδισε στο “Firestarter” (1996), η δημοτικότητα του συγκροτήματος εκτοξεύτηκε.

Αυτά που τον χαρακτήριζαν ήταν η μοναδική ενέργειά του πάνω στη σκηνή αλλά και τα χαρακτηριστικά μαλλιά και τατουάζ του.

Τη δεκαετία του ’90 είχε σχέση με την παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Γκέιλ Πόρτερ, ενώ το 2006 παντρεύτηκ τη DJ από την Ιαπωνία, Μαϊούμι Κάι.

Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιοκτήτης παμπ στο Έσεξ και μάνατζερ της ομάδας Traction Control σε αγώνες μοτοσικλέτας.

Οι Prodigy

Τα μέλη της μπάντας είχαν κερδίσει πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, όπως δύο βραβείων Brit, τρία MTV Video Music Award, δύο Kerrang!, πέντε MTV Europe Music Awards ενώ είχαν λάβει και δύο υποψηφιότητες για Grammy.

Έχουν επίσης συμπεριληφθεί στη λίστα του περιοδικού GQ με τις «50 μπάντες που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις».

Οι Prodigy είχαν εμφανιστεί στην Ελλάδα, ξεσηκώνοντας χιλιάδες fan τους.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b