MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Aντιγραφή το νέο τραγούδι της Ariana Grande;

3 καλλιτέχνες κατηγορούν το «7 Rings» για αντιγραφή.

Monopoli Team

Η Ariana Grande κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “7 Rings”  την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και απο εκείνη την ημέρα η τραγουδίστρια έχει γίνει το επίκεντρο συζητήσεων στα social media.

Το τραγούδι ενθουσίασε τους φανς, το οποίο έφτασε επίσημα στα 14,966,544 streams παγκοσμίως στο Spotify, τις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του. Κατάφερε μάλιστα, να ξεπεράσει κατά περίπου 4 εκατομμύρια το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η Mariah Carey με το «All I Want For Christmas Is You» στις 24 Δεκεμβρίου του 2018.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως κάποιοι κάνουν λόγο για ένα σκάνδαλο που αφορά την Ariana Grande και το καινούριο της τραγούδι.

Tο τραγούδι και το βίντεο κλιπ κατηγορούνται ότι είναι αντιγραφή της δουλειάς 3 άλλων καλλιτεχνών και συγκεκριμένα της Princess Nokia, του Soulja Boy και του 2 Chainz.

Aρχικά, η Νεοϋορκέζα ράπερ Princess Nokia δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter και το Instagram υποδεικνύοντας ότι η Ariana Grande αντιγράφει τη ροή και τους στίχους του δικού της τραγουδιού, «Mine».

Έπειτα, και ο Soulja Boy κατηγόρησε τη Ariana Grande ότι η μουσική του «7 Rings», είναι «κλεμμένη» από το τραγούδι του «Pretty Boy Swag», ενώ έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει την τραγουδίστρια «κλέφτρα»!

Τέλος ο ράπερ 2 Chainz από την πλευρά του έκανε γνωστό πως μερικές σκηνές από το βιντεο κλίπ του «7 Rings» θυμίζουν το βίντεο κλιπ για το τραγούδι του με τίτλο «Door Swangin».

Όντως, όμως ισχύουν οι κατηγορίες αυτές; Ας ακούσουμε τα τραγούδια και ας κάνουμε μόνοι μας τη σύγκριση!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Οι Thievery Corporation συναντούν τους Wailers στην Πλατεία Νερού
Μουσικά Νέα
Alli Mia Mera: Ο Leon of Athens κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι
Μουσικά Νέα
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Μουσικά Νέα
Όλα όσα θα δούμε στο Μέγαρο στην αρχή της νέας χρονιάς
Μουσικά Νέα
Βόλφγκανγκ Άμπλινγκερ-Σπερχάκε: Ένας ιδανικός Ηρώδης για τη «Σαλώμη» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Τρία ακόμη διεθνή acts μαζί με Gorillaz και David Byrne
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Μουσικά Νέα
Το Cycle of 4ths επιστρέφει στην Αθήνα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του