MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CHECKLIST

Δείτε εδώ την πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης

Η μεγαλειώδης συναυλία που παρακολουθούν κάθε χρόνο εκατομμύρια μουσικόφιλοι

author-image Βαρβάρα Σαββίδη

Αν δεν καταφέρατε να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από την Αίθουσα Musikverein την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης (New Year’s Concert 2019), μπορείτε να την παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένη, στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=l-to1GvNZM4

Στη «Χρυσοποίκιλτη αίθουσα» του Μεγάρου των Φίλων της Μουσικής στη Βιέννη, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης υπό τη διεύθυνση του Γερμανού μαέστρου Christian Thielemann, ερμηνεύει αγαπημένα έργα των συνθετών: Carl Michael Ziehrer, Josef Strauss, Josef Hellmesberger Jr., Johann Strauss Jr. και Eduard Strauss.

Συμμετέχουν σολίστ του Κρατικού Μπαλέτου της Βιέννης, σε χορογραφίες του Andrey Kaydanovskiy και κοστούμια του Arthur Arbesser.

Η διακόσμηση της Χρυσοποίκιλτης Αίθουσας την ημέρα της συναυλίας αποτελείται από 30.000 λουλούδια από τους δημοτικούς Κήπους της Βιέννης. Συγκεκριμένα για τη φετινή συναυλία, επέλεξαν άνθη σε «απαλό και ηλιόλουστο κίτρινο, λευκό, απαλό πορτοκαλί και φρέσκο πράσινο».

Παράλληλα, έχει ήδη ανακοινωθεί η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Ορχήστρας για το 2020, καθώς υπάρχει τεράστια ζήτηση εισιτηρίων.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι το 2020 την ορχήστρα θα διευθύνει ο Λετονός Andris Nelsons (γεννημένος το 1978), νυν διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βοστώνης.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b