MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Insta-moments: 7 μέρες κουλτούρα backstage!

Oι καλλιτέχνες αγαπούν το Instagram, δε διστάζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες σε αυτό και να μοιραστούν με το κοινό τους στιγμές από την καθημερινότητά τους. Ας δούμε τι έκαναν αγαπημένοι εγχώριοι καλλιτέχνες, την εβδομάδα που πέρασε!

Monopoli Team
instamoments2018novr2

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης πρωταγωνιστεί στο τέταρτο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου «Ου Φονεύσεις». Ο ίδιος μοιράζεται μια σκηνή από το επεισόδιο με τον τίτλο “Lucky” και οι φανς της σειράς εκφράζουν τον έντονο ενθουσιασμό τους στα σχόλια! 

instamoments2018novr3

Η Μαρία Καβογιάννη, σε διάθεση για throwback, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ όμορφη φωτογραφία με την φίλη της Μαρία Λεκάκη. Κάποιο καλοκαίρι από τα «τόσα καλοκαίρια» τους μαζί…

instamoments2018novr4

H Παυλίνα Βουλγαράκη λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της, για 4 Δευτέρες στον Σταυρό του Νότου και λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι, ποζάρει χαρούμενη στο κρεβάτι της, παρέα με…την κιθάρα της, τον καφέ της και το βιβλίο της! 

instamoments2018novr

Ο Γιούγκερμαν, του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στο θέατρο Πορεία, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος ανέρτησε την παραπάνω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b