MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ήρα Κατσούδα και Ανδρέας Πασπάτης: ένα κωμικό “double bill” στη σκηνή του Bios

H Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης μετά τις επιτυχημένες solo παραστάσεις τους «Χωρίς Γλουτένη» και «Τσάι Party» συναντιώνται στη σκηνή του Bios για να παρουσιάσουν τη νέα τους stand up παράσταση με τίτλο «Δείξε μου το φίλο σου».

Monopoli Team

Πως προέκυψε αυτή η παράσταση;

Ηρα Κατσούδα: Με τον Ανδρέα ετοιμάζουμε τις νέες μας σόλο παραστάσεις και μιας και έχουμε αρκετό νέο υλικό είπαμε γιατί να μην παίξουμε άλλη μια φορά μαζί, να παρουσιάσουμε και τα νέα μας κείμενα; Και έτσι έγινε! Οπότε από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και για τις Τετάρτες του Οκτώβρη στο Βios «Δείξε μου το φίλο σου» με ολόφρεσκα, ολοκαίνουρια κείμενα. Του κουτιού βρε παιδί μου πως το λένε! Περιττό να πω πόσο χαρούμενη είμαι. Και επειδή δεν μου αρέσουν τα περιττά, δεν το λέω. Αλλά είναι αυτός ο συνδυασμός νέα κείμενα και double bill με τον Ανδρέα, ε και τι να κάνουμε ανυπομονώ!

Τι είναι το «double bill»;

Ανδρεάς Πασπάτης: Το double bill, ουσιαστικά είναι μια κλασική stand up comedy παράσταση που παίζουνε δύο άτομα (εγώ και η Ήρα) και εξού και το double bill. Ναι, ξέρω, θα μπορούσαμε να πούμε και «ντουέτο» και να αποφευχθεί όλο αυτό, αλλά τελευταία φορά που είπα ντουέτο με ρώτησαν στο facebook, τι τραγούδια λέμε…

Πώς λειτουργεί λοιπόν αυτό το «ντουέτο»;

Ηρα Κατσούδα: Είμαστε συνεργάτες αλλά και πολύ καλοί φίλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια και όπως καταλαβαίνετε το να μοιράζεσαι την ένταση της παράστασης και της σκηνής όχι μόνο με έναν συνάδελφο αλλά και φίλο σου, είναι ότι καλύτερο. Φανταστείτε ότι για εμάς η παράσταση είναι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όσο πλακωμένοι και αν τύχει να είμαστε (σε όλους τους φίλους συμβαίνει), στην παράσταση κάνουμε εκεχειρία και διασκεδάζουμε το γεγονός ότι παίζουμε μαζί!

HRA KATSOYDA ANDREAS PASPATHS DEIXE MOY TO FILO SOY 1 

Τι καινούργιο θα δούμε σ’ αυτή την παράσταση;

Ηρα Κατσούδα: Το «Δείξε μου το φίλο σου» περνάει από πολλές θεματικές, πράγματα καθημερινά, πράγματα προσωπικά, πράγματα που όλοι παρατηρούμε ή δεν έχουμε παρατηρήσει ποτέ, όλα δοσμένα μέσα από το πρίσμα της κωμωδίας. Δεν θα πω περισσότερα, να έρθετε να το δείτε!

Ανδρεάς Πασπάτης: Πάντως αυτό με το «νέο υλικό» έχει πολύ πλάκα. Πάντα ο κόσμος όταν φεύγει από τις παραστάσεις χαρούμενος δεν παραλείπει να σχολιάσει «Τέλειο! Πότε είναι η επόμενη παράσταση; Θα έχει καινούρια;» το οποίο είναι ταυτόχρονα και πολύ κολακευτικό και με χαροποιεί ιδιαίτερα και πολύ αγχωτικό γιατί έχει τύχει να μου το πούνε και σε παράσταση που έπαιζα για πρώτη φορά τα κείμενα που άκουσαν οπότε ήμουν σε φάση «πόσο πιο καινούρια; ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ!»… ορίστε και μετά με κοροϊδεύουν που έχω άσπρες τρίχες πριν τα 30 μου (ναι έχω μερικές, τι να κάνω).

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b