MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

«Ταραγμένα νερά» της Χρύσας Σπυροπούλου

Κατά μία έννοια, η αγαπημένη επιστήμη της ελληνικής οικογένειας θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η αρχαιολογία. Γιατί και στις δύο περιπτώσεις, όσο πιο πολύ ψάχνεις τόσο πιο πολλού σκελετούς ανακαλύπτεις. Από τον Γιάννη Χατζημανώλη

author-image Γιάννης Χατζημανώλης

Και στην προκειμένη περίπτωση, στο βιβλίο «Ταραγμένα νερά» της Χρύσας Σπυροπούλου, οι σκελετοί είναι μπόλικοι και όχι πολύ βαθιά θαμμένοι στο χώμα. Οικογενειακά μυστικά αναβιώνουν, μίση και πάθη αναδύονται στην επιφάνεια για να στοιχειώσουν, να καταπιέσουν και εν τέλει να καταστρέψουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Η παραθεριστική ραστώνη των κατοίκων ενός ξενοδοχείου στην λίμνη Δοϊράνη θα διαταραχθεί όταν μία διάσημη συγγραφέας, η οποία περνούσε τις διακοπές της εκεί, θα εξαφανιστεί στα σκοτεινά νερά της. Οι αστυνομικοί που θα κληθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση μετατρέπονται από πρωταγωνιστές σε κομπάρσους όσο η πλοκή εμπλουτίζεται και περισσότερα πρόσωπα αποκαλύπτονται.

Αποδεικνύεται έτσι ότι οι εκπρόσωποι του νόμου δεν είναι παρά γρανάζια σε μια μηχανή η οποία αποκαλύπτει ένοχα μυστικά, δολοπλοκίες και σκοτεινές πτυχές του παρελθόντος που έρχονται να τιμωρήσουν αλλά και να λυτρώσουν πρόσωπα του παρόντος.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b