MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
02
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Release Athens (Autumn Edition): Οι Chemical Brothers έρχονται στην Αθήνα!

Το Release Athens 2018 επιστρέφει με την Autumn Edition, παρουσιάζοντας τους θρυλικούς The Chemical Brothers, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής dance σκηνής των τελευταίων 30 χρόνων, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Monopoli Team

Ο Tom Rowlands και ο Ed Simons, οι δύο χαρισματικοί μουσικοί / παραγωγοί / djs που απαρτίζουν το μεγαλοφυές ντουέτο από το Manchester, θα μας καθηλώσουν με τους ρυθμούς τους και την εκπληκτική παραγωγή που φέρνουν μαζί τους, με ψυχεδελικά visuals, strobe lights και lasers. Μια βραδιά πανίσχυρης και αριστοτεχνικής χορευτικής μουσικής πρόκειται να ζήσουμε στην Αθήνα!

Προπώληση

Η προπώληση ξεκινάει προς 35 ευρώ, τιμή που θα διατηρηθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου. Από την 1η Ιουλίου, θα συνεχιστεί στα 40 ευρώ. Στην τελευταία φάση της προπώλησης, η τιμή θα είναι 45 ευρώ, ενώ στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, 50 ευρώ. Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 100 ευρώ.

Διάθεση

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.viva.gr, www.releaseathens.gr/tickets/, www.fuzzclub.gr/event/the-chemical-brothers/

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος ( Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Αύγουστος με μουσική στη Μικρή Επίδαυρο
Θεατρικά Νέα
The Chios Festival 2025: Ιστορία, πολιτισμός και εξωστρέφεια στο φεστιβάλ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
Art & Culture
Οι Seeds ρίχνουν σπόρους παραδοσιακής μουσικής στη Μικρή Επίδαυρο
Μουσικά Νέα
Roads Festival 2025: Ένα τριήμερο για τη μουσική χωρίς σύνορα στο Θέατρο Πέτρας
Μουσικά Νέα
To Ametric Festival για 5η χρονιά στην Παλιά Πόλη των Χανίων – Το πλήρες πρόγραμμα
Μουσικά Νέα
Η Αμοργός τραγούδησε για τη συμπερίληψη
Μουσικά Νέα
“Να μη μιλήσουμε”: Μιχάλης Καλογεράκης και Σταύρος Τσαντές ενώνουν ξανά δυνάμεις για ένα τρυφερό τραγούδι
Εκδηλώσεις
9ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Ένα μουσικό ταξίδι από τον μεσαίωνα στην pop και την avant-garde
Μουσικά Νέα
Paul Mario Day: Πέθανε ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden
Μουσικά Νέα
Νύχτα μαγικιά: 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη στη Μικρή Επίδαυρο
Μουσικά Νέα
Η Gloria Gaynor κατέκτησε τη σκηνή του Sani Festival
Μουσικά Νέα
Μουσική Τεχνόπολη και τον Σεπτέμβριο: Οι 18 συναυλίες του προγράμματος