MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ρεκόρ όλων των εποχών για τους “Εκδικητές”

Την πιό επικερδή παγκόσμια πρεμιέρα όλων των εποχών έκαναν οι “Εκδικητές” των αδελφών Ρούσο, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ εισπράξεων που κατείχαν οι “Μαχητές των Δρόμων 8” από το 2017.

Monopoli Team

Με 630 εκατ. δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως το πρώτο σαββατοκύριακο της προβολής τους, οι “Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας” σάρωσαν τους “Μαχητές των Δρόμων’ (534 εκατ. δολάρια) και ξεπέρασαν και τις πιό αισιόδοξες προβλέψεις των ειδικών.

Με 250 εκατ. δολάρια εντός ΗΠΑ και 380 εκατ. δολάρια στην διεθνή αγορά, χωρίς να έχει προβληθεί ακόμα στην Ρωσία και την Κίνα, η νεά ταινία της Marvel “πέτυχε αυτό που δεν περίμενε κανείς”, όπως δήλωσε ο Ντέιβ Χόλις της Disney στο Deadline. “Είναι το αποτέλεσμα δέκα χρόνων πραγματικά μεθοδικής δουλειάς, όπως επίσης μιας μεγάλης καμπάνιας και μιας απίστευτα δυνατής ταινίας – και έχει μεγάλη σημασία ως προς το τι οδηγεί τελικά το κοινό στους κινηματογράφους…”

“Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας” έκανε την καλύτερη πρεμιέρα όλων των εποχών σε Κορέα, Ινδία, Φιλιππίνες, Ταιλάνδη, Ινδονησία, Μαλαισία, Μεξικό, Βραζιλία, Κεντρική Αμερική, Περού, Χιλή, Εκουαδόρ, Βενεζουέλα, Βολιβία, Ν. Αφρική, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Δ. Αφρική.

Οι επικερδέστερες πρεμιέρες ήταν στη Μ. Βρετανία ($42,2 εκατ.), στην Κορέα ($39,2 εκατ.), στο Μεξικό ($25,1 εκατ.), στην Αυστραλία ($23 εκατ.) και στην Βραζιλία ($18,8 εκατ.)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b