MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
12
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Επέτειος στο Θέατρο Τέχνης για τα 31 χρόνια από τον θάνατο του Καρόλου Κουν

Το Θέατρο Τέχνης τιμά, στις δύο σκηνές του, την επέτειο των 31 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του, σκηνοθέτη και δασκάλου Καρόλου Κουν.

Monopoli Team

Στις 14 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00, ανήμερα του θανάτου του, θα προβληθεί στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης (Πεσμαζόγλου 5) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η τελευταία σκηνοθεσία (1987) του Καρόλου Κουν «Ο Ηχος του όπλου» της Λούλας Αναγνωστακη, που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας και της οποίας ο βίος και το έργο υπήρξαν άρρηκτα συνδεδεμένα με το Θέατρο Τέχνης και τον Κάρολο Κουν, καθώς χάρη σε εκείνον πρωτοεμφανίστηκε το 1965 στο θέατρο και οχτώ από τα δώδεκα θεατρικά έργα της παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά εδώ.

Την ίδια μέρα στη σκηνή της Φρυνιχου (Φρυνίχου 14, Πλάκα), στις παραστασεις «Ακυβέρνητες πολιτείες ΙΙΙ: Νυχτερίδα» σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη, με ώρα έναρξης 18.00 και στο «Duende» του Λορκα σε μουσική σύνθεση και σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη, με ώρα έναρξης 21.30, ολα τα εισιτήρια θα διατίθενται στην τιμή των 6 ευρω. Ειδικότερα για το «Duende» η επετειακή προσφορά της γενικής εισόδου με 6 ευρώ θα ξεκινήσει από την παράσταση της προηγούμενης μέρας, δηλαδή θα ισχύει και για την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 21.00).

Σημειώνεται ότι για τον «Ήχο του οπλου» δε θα πραγματοποιηθούν τηλεφωνικες κρατησεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Τόσκα: Sold out οι παραστάσεις στη Λυρική Σκηνή – Επιπλέον ημερομηνία
Art & Culture
“Λήθη” του Δημήτρη Δημητριάδη στο Bios (video)
Εκδηλώσεις
Οι αλάνες του Πειραιά ζωντανεύουν ξανα
Art & Culture
Interview: Η πρώτη παράσταση του ελεύθερου θεάτρου για κωφά άτομα
Θεατρικά Νέα
Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα: Παράταση για την βραβευμένη παράσταση του Κωσταντίνου Ντέλλα
Εκδηλώσεις
Όμορφη Πόλη: Η μουσικοθεατρική παράσταση – ωδή στον Μίκη Θεοδωράκη ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα
Εκδηλώσεις
MIRfestival 2025: 52 παραστάσεις σε 12 χώρους – Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ
Θεατρικά Νέα
Άκου μικρέ, ο Πειραιάς βομβαρδίστηκε: Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Εκδηλώσεις
Η ΕΛΣ ταξιδεύει σε 12 πόλεις της Ελλάδας
Θεατρικά Νέα
Άνθρωποι και Ποντίκια: Sold out η παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη – Νέες ημερομηνίες προπώλησης
Art & Culture
5 + 2 λόγοι να (ξανα)δεις τον «Δον Ζουάν» του Πάνου Βλάχου στο Θέατρο Βεάκη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Θεατής: «Ένας Ήρωας με Παντούφλες» στο Θέατρο Βέμπο