Τα Πρόσωπα της Πείνας: Εργαστήριο στο Loft του Μικρού Πολυτεχνείου
Η παρουσίαση του Εργαστηρίου “Τα Πρόσωπα της Πείνας-Υποκριτική με Αυτοσχεδιασμούς για Pocket Theatre Παράσταση”, θα πραγματοποιηθεί στο LOFT του Μικρού Πολυτεχνείου το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, από τον σκηνοθέτη Κοραή Δαμάτη.
Monopoli Team
15.11.2017
A
A
Νέοι, και παλαιότεροι, μαθητευόμενοι, θα αυτοσχεδιάσουν πάνω σε κείμενα και χαρακτήρες για να φέρουν στο φως μια πρωτότυπη θεατρική και μουσική παράσταση, που θα ανέβει την Άνοιξη του 2018 στο Θέατρο ΟΛΒΙΟ.
Η παρουσίαση του εργαστηρίου θα γίνει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, στο LOFT του Μικρού Πολυτεχνείου (Ιερά οδός 14, 4ος όροφος) και η έναρξή του στις 2 Δεκεμβρίου 2017. Η παράσταση εξετάζει τα διαφορετικά προσωπεία της πείνας στην Ελλάδα και τον κόσμο του 2017, τη σωματική πείνα, τη ψυχολογική, το καταβρόχθισμα ανθρώπου από άνθρωπο, την απεργία πείνας, το μήλο του Παραδείσου, το βασικό μας ένστικτο.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Αποχαιρετούμε τον Rob Reiner μέσα από τις καλύτερες ταινίες της καριέρας του
Δάκρυ στο Φίδι, από την ομάδα Hippo Theatre Group στο Bios
«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή;»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής του πρώτου μέρους
«Μπαμπά σ’ αγαπώ!»: Αυτό είναι το teaser της νέας σειράς του Alpha
Πέθανε ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Στην Κοκέτα στο Ψυχικό, τα βράδια έχουν νοστιμιά και κέφι
Τα βιβλία των Χριστουγέννων – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Διόπτρα
Τα βιβλία των Χριστουγέννων – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Ψυχογιός
Oxbelly Retreat 2026: Ανοιχτή πρόσκληση για τη διεθνή συνάντηση δημιουργών στην Costa Navarino
Τα βιβλία των Χριστουγέννων – 5 προτάσεις από τις Εκδόσεις Key Books