
Monopoli Team
30.06.2017
A
A
Τη νέα της συνεργασία αποκάλυψε η Ευαγγελία Συριοπούλου, με νέα ανάρτηση στα social media που συμπληρώνει το puzzle των backstage κλικς, τα οποία και απολαμβάναμε να βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στο λογαριασμό της. Κάνοντας την έκπληξη, η εκθαμβωτική ηθοποιός με ένα artistic βίντεο ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με το LUX υπό τον τίτλο «Art of Senses».
Πρόκειται για μια εντυπωσιακή καμπάνια που έρχεται να κάνει την διαφορά συνδέοντας το πρόσωπο και την δυναμική προσωπικότητα της Ευαγγελίας με τη μοναδικότητα της γυναικείας ομορφιάς αλλά και την τέχνη. Συμπρωταγωνιστής της ο αναγνωρισμένος ζωγράφος, Vladimir Radibratovic, οι δημιουργίες του οποίου έχουν βασικό συστατικό τα λουλούδια.

Στο βίντεο ο Vladimir, επιλέγει την σαγηνευτική μαύρη ορχιδέα του LUX για να αποτυπώσει στον καμβά του την ομορφιά της Ευαγγελίας Συριοπούλου, αντλώντας έμπνευση από την αύρα της που την κάνουν ξεχωριστή χάρη στο μοναδικό άρωμα του LUX.
Επειδή όμως κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει υπέροχα, το LUX σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα μεγάλο ταξίδι στη Ρώμη ή να βρεθείς στο ατελιέ μαζί με την Ευαγγελία, να εμπνεύσεις εσύ τον Vladimir και να γίνεις η πρωταγωνίστρια στο επόμενο διαφημιστικό του LUX.
Εσύ δήλωσες συμμετοχή; Μπες στο www.artofsenses.gr, πάρε μέρος στον διαγωνισμό και ζήσε μια μαγευτική εμπειρία από το Lux.
Δείτε το video:
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/y5OTSjgqKrU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ξαναχτυπά επιδημία ιλαράς στις ΗΠΑ: 1 στους 6 γονείς αρνείται τα παιδικά εμβόλια
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου
8 στους 10 Έλληνες ανησυχούν ότι δεν αμείβονται δίκαια
«Η Γάζα καίγεται»: Το Ισραήλ ξεκίνησε χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της Γάζας
Animasyros 2025: Όλα όσα θα δούμε στη μεγάλη γιορτή του animation
Καρδιακή ανεπάρκεια: Τι αλλάζει στη διαχείρισή της;
Γιάννα Γραμματοπούλου: Η Art Athina αποτυπώνει τον παλμό της εποχής
Συν & Πλην: «Ανδρομάχη» στο Θέατρο Βριλησσίων
Οι “Κακές Ιδέες” των Ατζαράκη – Ζάμπρα είναι μια από τις καλύτερες ιδέες στην ελληνική TV αυτή τη στιγμή
Τι είναι αυτό;, της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Σταθμός