MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαρινέλλα & Ζαχαράτος: πρόσκληση σε λαμπερό, πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Αντίστροφα μετράει η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Μαρινέλλας με τον Τάκη Ζαχαράτο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σταμάτη Φασουλή. Ένα μουσικό υπερθέαμα με τίτλο “Στον καθρέφτη του Παλλάς” που πρόκειται να παρουσιαστεί για 20 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη
Μετά από την επιτυχημένη κοινή περιοδεία τους στην Αυστραλία, η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, συναντάει τον showman με τα χίλια πρόσωπα σε μια κοινή παράσταση η πρεμιέρα της οποίας συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο happening. Στις 31 Δεκεμβρίου, οι θεατές της παράστασης θα έχουν την ευκαιρία ν’ “αλλάξουν” το χρόνο, λίγα μόλις βήματα από το θέατρο, στο City Link. Τα Αθηναϊκά Θέατρα προγραμματίζουν ένα πρωτότυπο ρεβεγιόν, αφιερωμένο αποκλειστικά σε όσους επιλέξουν να δουν την πρεμιέρα, με φαγητό, ποτό και ζωντανή ορχήστρα παρέα με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Σταμάτης Φασουλής:  Πάμε να αναβιώσουμε κάτι που έχει λείψει, αυτό που λέμε οικογενειακή διασκέδαση 

Περισσότερα από 60 πρόσωπα πρόκειται να βρεθούν στη σκηνή του Παλλάς, “οι 40 από τους οποίους θα πάρουν μορφή από τον Τάκη Ζαχαράτο“, μαρτυράει ο σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής, προϊδεάζοντας μας για το τι θα δούμε, μερικές εβδομάδες πριν την πρεμιέρα. “Ένα πλούσιο υπερθέαμα, σαν τις παλιές χολιγουντιανές ταινίες, όπου όλοι οι πρωταγωνιστές του κόσμου και όλο το ελληνικό τραγούδι θα είναι παρόν στο Παλλάς“, συνεχίζει. “Το ότι αρχίζουμε παραμονή Πρωτοχρονιάς δεν είναι ότι δεν θέλουμε να κάνουμε αλλαγή χρόνου στο σπίτι μας, είναι ότι θέλουμε να κάνουμε Πρωτοχρονιά όλοι μαζί. Πάμε να αναβιώσουμε κάτι που έχει λείψει, αυτό που λέμε οικογενειακή διασκέδαση. Θα θέλαμε να είναι όσο πιο ζεστό και όσο πιο ανθρώπινο αυτό το θέαμα. Να είναι δηλαδή μία αλληλοπροσφορά της αγάπης σας και της αγάπης των καλλιτεχνών προς εσάς“, είπε ο σκηνοθέτης αναφερόμενος στην εορταστική πρεμιέρα.

marinela zaxaratos theatro pallas 2016
 

Μαρινέλλα: Ο Ζαχαράτος με κάνει πολύ πιο καλά, απ’ ότι εγώ εμένα!

Είμαι ευτυχισμένη που θα γίνει αυτή η παράσταση“, ήταν η φράση με την οποία ξεκίνησε να μιλάει η Μαρινέλλα και μπήκε κατευθείαν στο θέμα, ορμώμενη από τα λόγια του Σταμάτη Φασουλή: Θα είμαστε 60 αλλά τους 40 θα τους κάνει ο Ζαχαράτος και μία τη Μαρινέλα 41, άρα εγώ δεν χρειάζομαι! Αφού θα με κάνει και με κάνει πολύ πιο καλά, απ’ ότι εγώ εμένα!“. Άνετη, αληθινή και με πηγαίο χιούμορ, γι’ άλλη μια φορά αποδεικνύει την αξία της μέσα στο χρόνο. “Εγώ με τον Τάκη έχουμε δοκιμαστεί, πήγαμε στην Αυστραλία μαζί και κάναμε την σχετική “πρόβα” μας, είδαμε ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ και είπαμε να το συνεχίσουμε εδώ“, πρόσθεσε. Εκτός από το δικό της ρεπερτόριο, η σημαντική ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει και τρία νέα τραγούδια που έγραψε ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος για εκείνη, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

marinela zaxaratos theatro pallas 2016 2

Τάκης Ζαχαράτος: Είναι πολύ συγκινητικό να συνεργάζομαι με τη γυναίκα που έγινε η αιτία που έγινα καλλιτέχνης

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ρόλο έκπληξη, πρόκειται να τραγουδήσει μαζί της στο τέλος της παράστασης και παραδέχεται πως ένα όνειρό του έγινε πραγματικότητα με αυτή τη συνεργασία, καθώς με την Μαρινέλλα έχει μία καρμική σχέση που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. “Είναι πολύ συγκινητικό να συνεργάζομαι, να μοιράζομαι τη σκηνή με τη γυναίκα που έγινε η αιτία που έγινα καλλιτέχνης. Δεν ξέρω αν θα έκανα αυτή τη δουλειά αν δεν έβλεπα τη Μαρινέλλα, αν δεν μαγευόμουν από αυτή τη γυναίκα που είναι ένα πανεπιστήμιο και χαίρομαι πάρα πολύ που το φοιτώ. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος μετά από αυτή τη συνεργασία“.

Τα κείμενα της παράστασης υπογράφει ο Γιάννης Ξανθούλης, τη μουσική γράφει και ενορχηστρώνει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, τις χορογραφίες ετοιμάζει ο Νίκος Παπάζογλου, τα σκηνικά ο Μανόλης Παντελιδάκης και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη.

Τη Μαρινέλλα και τον Τάκη Ζαχαράτο πλαισιώνουν 12 νέα ταλαντούχα παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν και ζωντανή ορχήστρα.

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 31 Δεκεμβρίου

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b