MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έκθεση των φοιτητών της ΑΣΚΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών

Οι τελειόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών παρουσιάζουν τα έργα τους στην έκθεση εικαστικών του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Monopoli Team

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου εγκαινιάστηκε, η έκθεση εικαστικών στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, στην οποία συμμετέχουν με έργα τους τελειόφοιτοι της σχολής.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ και η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών εγκαινίασαν με την έκθεση αυτή την τριετή συνεργασία τους, καθώς για τα επόμενα τρία χρόνια, οι δύο φορείς θα συνεργάζονται πάνω σε θέματα εκπαίδευσης, έρευνας, τέχνης και πολιτισμού.

1 ASKT40EviFylaktou
Η έκθεση, που θα λειτουργεί μέχρι την 1η Ιουλίου, παρουσιάζει έργα τριών διαφορετικών ομάδων φοιτητών, από τους τομείς της ζωγραφικής, της γλυπτικής, της σκηνογραφίας και της χαρακτικής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ.

Μέσα από τα έργα παρουσιάζονται οι τάσεις και οι εκφραστικοί χαρακτήρες, ενώ καταγράφονται τα τελικά αποτελέσματα της εικαστικής εκπαίδευσης και της καλλιτεχνικής έρευνας που ανέπτυξαν οι φοιτητές στη διάρκεια των σπουδών τους, ως συνοπτική αλλά και συνεκτική εικόνα των εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων του Τμήματος.

2 ASKT 40EviFylaktou

Περισσότερα από Εικαστικά
Σχετικά Θέματα
Εικαστικά
Transitions: Η Εβίτα Κανέλλου στην Art Athina 2025 με την γκαλερί Αργώ
Εικαστικά
Η Van Gogh: The Immersive Experience έρχεται στην Ελλάδα
Δραστηριότητες
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη: Πανελλήνιος φωτογραφικός διαγωνισμός για εφήβους
Εικαστικά
Art Athina 2025: Η μεγάλη συνάντηση της σύγχρονης τέχνης ξεκινά στο Ζάππειο
Εικαστικά
“all aboard”: Tο αεροδρόμιο της Αθήνας γεμίζει με τέχνη
Art & Culture
Η ομορφιά της Μεσογείου και τα άγνωστα μπλε: Μια έκθεση στην Ύδρα που δεν πρέπει να χάσεις
Εικαστικά
Vivace ma non troppo: Ο Χρήστος Παλλαντζάς παρουσιάζει “τοπία συγκρατημένου ενθουσιασμού” στις Σπέτσες
Εικαστικά
«Άγιον Όρος – Πέρα από το Ορατό»: Το φωτογραφικό οδοιπορικό του Γιάννη Γιαννάτου ταξιδεύει
Εικαστικά
Ίδρυμα Μαμιδάκη: παράταση αιτήσεων για το νέο residency πρόγραμμα
Εικαστικά
Takis: 100 χρόνια ζωής και 6 χρόνια μνήμης σε ένα επετειακό βίντεο
Εικαστικά
Ανάβασις: Μια έκθεση-εγκατάσταση του Νάκη Παναγιωτίδη στο 4ο Φεστιβάλ Χίου
Εικαστικά
Cycladic Whispers: Η αύρα των Κυκλάδων και του Αιγαίου σε μια έκθεση στη Νάξο