Το Εθνικό Θέατρο “ανοίγει” παράθυρα ποίησης
Το Εθνικό Θέατρο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, ανοίγει την Δευτέρα 21 Μαρτίου τα παράθυρα της Αγίου Κωνσταντίνου και προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή βραδιά – για την ελληνική ποίηση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου και μπροστά από το κτίριο Τσίλλερ.

Monopoli Team
18.03.2016
A
A
Έλληνες ποιητές της παλαιότερης και της νεότερης γενιάς, ηθοποιοί και καλλιτέχνες θα διαβάσουν ποιήματα της επιλογής τους από τα παράθυρα του κτιρίου Τσίλλερ, ενώ οι φοιτητές της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου θα τους συνοδεύσουν μουσικά με μελοποιημένους στίχους.
Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο σκηνοθέτης και μουσικός Κώστας Γάκης.
Tις απαγγελίες θα ανοίξει ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Ποιήματα επίσης θα διαβάσουν οι Κώστας Παπαγεωργίου, Παντελής Μπουκάλας, Γιώργος Χρονάς, Ιουλίτα Ηλιοπούλου, Λυδία Κονιόρδου, Δημήτρης Λιγνάδης, Καριοφυλιά Καραμπέτη, Μπέτυ Αρβανίτη, Ρένη Πιττακή, Δημήτρης Ημελος, Μαρία Ναυπλιώτου, Στάθης Λιβαθινός και πολλοί άλλοι.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι Σπυριδούλες επιστρέφουν – Νέες παραστάσεις στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου
Διεθνής κατακραυγή για την επίθεση Ισραήλ στη Γάζα: “Σταματήστε τη σφαγή”
Το ελληνικό περίπτερο της Μπιενάλε της Γάζας στον «Λόφο» της Κυψέλης
Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί την Σκάρλετ Γιόχανσον σε μια σουρεαλιστική καμπάνια για την Prada
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου
Στον αστερισμό του Ρόμπερτ Ρέντφορντ με 15 ταινίες
18 Έλληνες σχεδιαστές στήνουν ένα διαφορετικό fashion show στο Φεστιβάλ Αθηνών
Οι “Βρικόλακες” του Χένρικ Ίψεν στο Θέατρο Radar
Unborn: Μία ιστορία ενηλικίωσης της Χριστίνας Κυρίτση στο θέατρο Ρεκτιφιέ
Healing the Grid: Έκθεση της Πέγκυς Κλιάφα στη γκαλερί Ζουμπουλάκη