MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Colour Day Festival στο Ο.Α.Κ.Α.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου ο παγκόσμιος θεσμός “Colour Day Festival” έρχεται για πρώτη φορά στο Ο.Α.Κ.Α.

Μαρίνα Πυλαρινού

Στο φεστιβάλ των χρωμάτων, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, οι επισκέπτες μοιράζονται το ίδιο κέφι για τη μουσική, το ίδιο πάθος για το χορό και τη διασκέδαση! Ευκαιρία για νέες συναρπαστικές γνωριμίες, δυνατή μουσική, πάρτι και χορό!

Μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, το ΟΑΚΑ είναι το ιδανικό σκηνικό για το Colour Day Festival. Με ένα “πολυσυλλεκτικό” line-up, εντυπωσιακό stage 200 τ.μ., συναρπαστικό ήχο και φως, αλλά και πρωτότυπες, παράλληλες δράσεις, το Colour Day Festival είναι το πιο ολοκληρωμένο “experience event” του καλοκαιριού.

Final line up με σειρά εμφάνισης στη σκηνή:

Dj Marnick
Instamix
Dj Young
Mossel
Melisses (Guest: Playmen)
Star DJ Michael Tsaousopoulos
Dino mfu (Guest: Claydee, B Sykes, Sad Puppy & DJ The Boy)
Robin Skouteris
Agent Greg
God is a DJ pres: Sparky T, Anastasio & MK
Housetwins

Επίσης παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος 

colour

Ο ταλαντούχος ζωγράφος Nicola Delarte, με σπουδές στη σχολή καλών τεχνών στο Bilbao της Ισπανίας, με πολύ αγάπη και αφοσίωση για τη μουσική θα βρίσκεται “ψηλά” στο stage για να ετοιμάσει LIVE μπροστά στα μάτια μας 2 τεράστια μοναδικά αυθεντικά έργα … με πολύ χρώμα και μουσική! Το αποτέλεσμα θα ολοκληρώνεται μπροστά στα μάτια μας και θα κάνει τη “πρεμιέρα” του γύρω στις 22.00 το βράδυ! Έργα του κοσμούν πολλά σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με άξια μνείας αυτά στις πτέρυγες του Νοσοκομείου Παίδων.

Η καταγωγή της γιορτής και πηγή έμπνευσης είναι το Happy Holi στην Ινδία, η διάσημη θρησκευτική γιορτή, η γιορτή των χρωμάτων, η γιορτή της αγάπης, η γιορτή της νέας αρχής, που παραδοσιακά γιορτάζουν οι Ινδουιστές κάθε άνοιξη, εδώ και χιλιάδες χρόνια! Η ιδέα του Colour Day Festival είναι ήδη διαδεδομένη στο εξωτερικό. Αντίστοιχα φεστιβάλ σε ΗΠΑ, Πορτογαλία, Αγγλία & Ισπανία αποτελούν το αγαπημένο ετήσιο ραντεβού για δεκάδες χιλιάδες νέους!

Ο εμβληματικός χώρος του ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει στον περιβάλλοντα χώρο του όλους όσους θέλουν να βάλουν χρώμα στη ζωή τους. Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ η είσοδος του Colours Day Festival είναι δίπλα στο σταθμό Ειρήνη του Ηλεκτρικού.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14.00, ενώ η πρώτη από τις 3 προγραμματισμένες μαζικές ρίψεις χρώματος θα γίνει στις 17.00!
Ντυθείτε απλά… με λευκά ρούχα, για να δείχνει τέλεια το χρώμα πάνω σας.

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 7€ + 1 σακουλάκι χρώμα
Προπώληση: 10€ + 3 σακουλάκια χρώμα
Στο ΤΑΜΕΙΟ την ημέρα του φεστιβάλ: 10€ + 1 σακουλάκι χρώμα
Σημεία προπώλησης:www.viva.gr, 11876, στα καταστήματα
Public, Παπασωτηρίου, ΙΑΝΟΣ, Seven Spots, Reload Stores

*Χρώματα θα πωλούνται ΚΑΙ μέσα στο χώρο και η τιμή τους θα είναι 2€ το κάθε σακουλάκι
**Τα χρώματα είναι κατασκευασμένα στο εξωτερικό από αβλαβή σκόνη, ειδικά ελεγμένη και εγκεκριμένη με πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Φεύγουν με αέρα και με νερό.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b