MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πασχαλινό Meet Market στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων

Το Πάσχα έρχεται, η άνοιξη πλησιάζει και το Meet Market είναι εδώ στις 4 και 5 Απριλίου, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Η αίθουσα Μηχανουργείο και ο εξωτερικός χώρος θα γεμίσουν με 120+ πάγκους με τους αγαπημένους σας εκθέτες και νέες συμμετοχές, πολύ μουσική και παιχνίδια για τα παιδιά από τις ομάδες “Πυγολαμπίδες”, “Πανηγυράκι” και “Babyfeat”.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Περάστε για τα πασχαλινά σας δώρα, ή απλώς για βόλτα, για ενα καφέ στον ήλιο ή ενα σνακ με φίλους και μη ξεχάσετε να περάσετε από το κεντρικό να παίξετε το παιχνίδι τους, για να κερδίσετε πολλά δώρα εντελώς δωρεάν και να ανακαλύψετε τα κρυμμένα πασχαλινά αυγά που έχουν τοποθετήσει σε διάφορα σημεία στη Τεχνόπολη για να κερδίσετε ακόμα περισσότερα δώρα!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά 
προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Ώρες λειτουργίας: 13.00 – 23.00 κάθε μέρα

Για περισσότερες πληροφορίες: www.themeetmarket.gr

Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων –
Κτίριο Μηχανουργείο & Κεντρική Αυλή
Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b