MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Christian Bale: Έπαθε σοκ που ο Ben Affleck παίζει τον Batman!

Μετά από 3 ταινίες, στις οποίες ο Christian Bale έπαιξε τον άνθρωπο αράχνη με τεράστια επιτυχία στις ταινίες του Nolan, φαίνεται ότι δέθηκε με το ρόλο περισσότερο από όσο φανταζόμασταν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Empire ο Bale παραδέχεται ότι έπαθε σοκ και ότι ζήλεψε, τη στιγμή που έμαθε ότι τον ρόλο του Batman θα τον παίξει ο Ben Affleck: “Μόλις άκουσα ότι κάποιος άλλος τον παίζει [τον Batman] ήταν μια στιγμή που απλά σταμάτησα και κοίταζα στο κενό για μισή ώρα. Αλλά είμαι 40. Το γεγονός ότι ζηλεύω που κάποιος άλλος παίζει τον Batman… Νομίζω ότι θα έπρεπε να το έχω ξεπεράσει μέχρι τώρα.” δήλωσε με αρκετές δόσεις αυτοκριτικής ο διάσημος ηθοποιός.

Παραδέχθηκε ακόμα ότι κάποια στιγμή σκέφτηκε να πάρει πίσω την απόφαση του να μην ξαναπαίξει τον Batman. Επίσης, τόνισε πως έστειλε ένα e-mail με κάποιες συμβουλές στον Affleck για τον ρόλο του Bruce Wayne: “Δεν έχω μιλήσει με τον Ben, αλλά του έστειλα e-mail, προσφέροντας συμβουλές που έμαθα με τον σκληρό τρόπο. Φαντάζομαι ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, για να αποφύγει όλα όσα έκανα.”

Η ταινία στην οποία ο Affleck παίζει τον Batman είναι το “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Ο  Henry Cavill παίζει τον Superman, ο Jesse Eisenberg τον Lex Luthor και η Gal Gadot την Wonder Woman, is scheduled for release in March 2016. Η ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Zack Snyder, θα βγει στους κινηματογράφους το Μάρτιο του 2016.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b