MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Celebrities από τζάκι: Eπώνυμοι που γεννήθηκαν πλούσιοι

Είναι αλήθεια πως πολλοί επώνυμοι ίδρωσαν πολύ μέχρι να καταφέρουν να κατακτήσουν πλούτη μαζί με μια θέση στο χώρο του θεάματος. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των διασημοτήτων που μεγάλωσαν με χρυσά κουτάλια.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Κάποιοι από τους διάσημους δεν έγιναν πλούσιοι μόνο από την καριέρα τους. Ήταν ήδη γόνοι πάμπλουτων οικογενειών. Κατά συνέπεια, ήταν ήδη μαθημένοι στην πλούσια ζωή, πριν αρχίσουν να βγάζουν τα αμύθητα κέρδη από την καριέρα τους. 

Angelina Jolie
Angelina Jolie

Κάτι παραπάνω από ευκατάστατοι ήταν οι γονείς της Angelina που σήμερα κάνει παρέα με τον Brad συχνές δωρεές σε ιδρύματα. Η μητέρα της ηθοποιού, Marcheline Bertrand αλλά και ο πατέρας, Jon Voight, με τον οποίο έχει μια θυελλώδη σχέση, φρόντισαν αν μη τι άλλο να αποκαταστήσουν την κόρη τους.
 
Lady Gaga
Lady Gaga
Μπορεί σήμερα η εκτιμώμενη καθαρή αξία των εσόδων της να υπερβαίνει τα 220 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η Stefani Joanne Angelina Germanotta, για τους πολλούς Lady Gaga, φαίνεται πως είναι συνηθισμένη. Λίγοι γνωρίζουν ότι ο πατέρας του ειδώλου των monsters, έχει εταιρεία που εγκαθιστά wi-fi σε αλυσίδες ξενοδοχείων, από την οποία βγάζει πολλά…

Jennifer Aniston
JenniferAnistonHWoFFeb2012
Η αγαπημένη Ρέιτσελ στην μακρόχρονη κωμική σειρά Φιλαράκια δε έπαιζε τυχαία το πλουσιοκόριτσο, αφού η πραγματική της γονείς John Aniston και Nancy Dow, έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του θεάματος, φρόντισαν να της προσφέρει μια πλουσιοπάροχη ζωή στην κόρη τους. Σημειώστε ότι το 2007, το Forbes κατέταξε την ηθοποιό στο Νο 10 στη λίστα των 20 πλουσιότερων γυναικών της κατηγορίας “Entertainment”.

Lana Del Rey
Lana Del Rey
Επιτυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα των επενδύσεων είναι ο πατέρας της Lana Del Rey, ο οποίος χρηματοδοτούσε με 40.000 δολάρια (ετησίως) την ιδιωτική εκπαίδευση της κόρης του. Μέχρι και σήμερα, η τραγουδίστρια που συχνά πυκνά προκαλεί με τις δηλώσεις της -δείτε εδώ-, ισχυρίζεται πως είναι αυτοδημιούργητη.

Miley Cyrus
miley42
Στα λούσα μεγάλωσε και η Miley Cyrus -που ελάχιστοι τη θυμούνται πλέον ως Hannah Montana-, αφού ο πατέρας της, Billy Ray Cyrus, έκανε μια μεγάλη περιουσία ως τραγουδιστής καιρό πριν αποκτήσει την προκλητική τραγουδίστρια. Όπως φαίνεται, έπιασαν τόπο, τα χρήματα και οι διασυνδέσεις του “μπαμπά”.

Psy
psy
Πλέον είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, ως ο μοναδικός τραγουδιστής που έχει πάνω από 2 δισεκατομμύριο χτυπήματα στο YouTube, με το τραγούδι του “Gangnam Style”. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι ο πατέρας του νοτιοκορεάτη superstar, είναι εκτελεστικός πρόεδρος της DI Corporation, ενώ η μητέρα του έχει ένα δημοφιλές εστιατόριο που αποφέρει πολλά κέρδη.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b