MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

FBI και Apple στην υπόθεση με τις γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence

Μία σοβαρή υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων διασημοτήτων στο internet, με τα διεθνή media να κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο celebrity hacking σκάνδαλο στην ιστορία. Η διάσημη ηθοποιός Jennifer Lawrence και πολλοί άλλοι πρώτης γραμμής καλλιτέχνες είδαν φωτογραφίες και video με αποκαλυπτικές τους στιγμές να διαρρέουν στο internet.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Χάκερ  έσπασε τους λογαριασμούς στο iCloud 101 διασήμων και δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες και video στο twitter. Πέρασαν ώρες μέχρι το twitter να καθαρίσει αυτές τις δημοσιεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωτογραφίες της Jennifer Lawrence είναι πάνω από 60 και παρουσιάζουν ποικιλία. Σε άλλες εμφανίζεται με τα εσώρουχα ή με μαγιό και σε άλλες τελείως γυμνή. 

Εκτός από την  Lawrence, θύματα της υπόθεσης υπήρξαν οι Rihanna, Lea Michele, Hillary Duff, Kaley Cuoco, Kim Kardashian, Selena Gomez and Vanessa Hudgens, Kate Bosworth, Victoria Justice, Emily Browning, Candice Swanepoel και Kate Upton.

Η Apple έχει θέσει σε επανεξέταση το ζήτημα της ασφάλειας του συστήματος iCloud της υπηρεσίας αποθήκευσης δεδομένων μετά την παράνομη δημοσίευση στο διαδίκτυο γυμνών φωτογραφιών και βίντεο διασημοτήτων.

Επίσης, κάποια από τα θύματα του χάκερ έχουν ήδη πλησιάσει το FBI, το οποίο ανακοίνωσε ότι διερευνά πιθανές ποινικές παραβάσεις για το ζήτημα. Το FBI στο παρελθόν είχε διαλευκάνει υποθέσεις υποκλοπής γυμνών φωτογραφιών διασήμων καλλιτεχνών, όπως η Scarlett Johansson, η Mila Kunis και η Christina Aguilera το 2011 και δηλώνει ενήμερο για τη νέα υπόθεση υποκλοπής. 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b