Θες μια βραδιά που να ξεπερνά κάθε προσδοκία; Ο ΟΤΕ το ξέρει και φροντίζει για σένα!
Οι μουσικές εκδηλώσεις για τους συνδρομητές του ΟΤΕ συνεχίζονται με μια ειδική προσφορά. Ο λόγος για την αποκλειστική συναυλία με τις ΜΕΛΙSSES, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στις 15 Ιουλίου (Η συναυλία του συγκροτήματος MEΛISSES μεταφέρεται τη Δευτέρα 21 Ιουλίου. Η προγραμματισμένη συναυλία της 15/7 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω δυσμενών καιρικών προβλέψεων και μεταφέρεται τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00. Ισχύουν τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί). Mαζί τους, special guest ο Θανάσης Βασιλόπουλος.
Monopoli Team
18.07.2014
A
A
Το αγαπημένο μας συγκρότημα θα μας χαρίσει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, και μάλιστα σε ξεχωριστή τιμή, χάρη στη χορηγία του ΟΤΕ. Αρκεί, λοιπόν, η επίδειξη και μόνο του λογαριασμού ΟΤΕ και έως και 4 εισιτήρια θα γίνουν δικά σας με έκπτωση, δηλαδή μόνο 5 ευρώ το εισιτήριο.
Ένας κήπος γεμάτος μελωδικές ΜΕΛΙSSES στην καρδιά της Αθήνας περιμένει τους συνδρομητές του ΟΤΕ για μια μουσική βραδιά γεμάτη χορό και διασκέδαση. Το μόνο που μένει είναι να φορέσουμε την καλύτερή μας διάθεση και η “πτήση” πάνω στο ρυθμό και τις νότες θα ξεκινήσει.
Η επιθυμία σου για να ξεχωριστές μουσικές βραδιές είναι για τον ΟΤΕ έμπνευση.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Αυτά τα brunch spots θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Stop Scrolling: Από το Paris Fahion Week μέχρι τη Βιολάντα, ένα scroll απόσταση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 31/1-1/2
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Μουσική, σινεμά και βόλτες σε μουσεία στην Αθήνα
Το Νόημα της Ζωής Νο 1 και 2: Οι μαύρες κωμωδίες του Διονύση Μπουγά στο Από Μηχανής Θέατρο
Μουσείο Μπενάκη: Έναρξη συνεργασίας με τη Rolex
Feel the Love: Η Valentine’s συλλογή της Vilebrequin
Ο Sivert Hoyem στο Θέατρο Λυκαβηττού