MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 full moon parties για χορό ή ρομαντζάδα

Η πανσέληνος του Αυγούστου μπορεί να έχει τ’ όνομα, αλλά αυτή του Ιουλίου έχει τη χάρη και τα… πάρτυ!Οι διακοπές για τους περισσότερους ακόμα δεν έχουν αρχίσει, και η όρεξη για καλοκαιρινό ξεφάντωμα ή ρομαντζάδα, είναι στα ύψη. Αυτή τη διάθεση έρχονται να ικανοποιήσουν τα events που γίνονται στην Αθήνα το Σάββατο 12 Ιουλίου επ’ ευκαιρία της πανσελήνου ή σε συνδυασμό με αυτή, και που αποτελούν ιδανικές προτάσεις για μια καλοκαιρινή έξοδο με φεγγάρι.

Monopoli Team

The Meet Market στην Πέτρινη Αποθήκη
Λιμάνι Πειραιάς 
ΟΛΠ – Πύλη Ε2
Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Ιουλίου
15:00 – 00:00 κάθε μέρα

meetmarketapothikiΜε θέα τη θάλασσα, τον ουρανό και τα καράβια, με djs, συναυλίες αλλά και προβολή του τελικού του μουντιάλ την Κυριακή, σε μια φανταστική τεράστια Πέτρινη Αποθήκη που θα γεμίσει με 100+ πάγκους: αξεσουάρ, παιχνίδα, έπιπλα, καλλυντικά, ρούχα, βινύλια, παπούτσια, gadgets, φαγητά, δροσερά κοκτέιλ και δωρεάν καλοκαιρινά δωράκια για όλους όσους παίξουν το παιχνίδι του Meet Market στο κεντρικό ταμείο. Λεωφορείο θα κάνει διαδρομές από το λιμάνι απέναντι από τον ηλεκτρικό ως την Πέτρινη Αποθήκη.
Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης, εδώ

July Full Moon Party στο BIOS Terrace

fullmoonbiosΤο Σάββατο 12 Ιουλίου, η δεύτερη Πανσέληνος του καλοκαιριού! Το φεγγάρι θα ανατείλει πάνω από την ταράτσα του Μπάιος για να το απολαύσουμε από τις σεζλόνγκ, με παγωμένα ποτά και την ιδανική μουσική για να συμπληρώνει την ατμόσφαιρα μιας ξεχωριστής νύχτας.
Ψάξτε τα κιάλια-τηλεσκόπιο της ταράτσας, μία μοναδική ευκαιρία για να δείτε το φεγγάρι ή την Ακρόπολη από πολύ κοντά αλλά και για να χαζέψετε την κίνηση στην Πειραιώς.

Full Moon Happy Hour: 19.00 – 21.30
Τα ποτά μέχρι την δύση του ηλίου και την ανατολή του φεγγαριού θα είναι σε happy hour τιμές. 
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα Προσέλευσης: 21.30

bolivarFull Moon Bolivar Party με Parov Stelar presenting Max The Sax

O βασιλιάς της electro swing, Parov Stelar, μας προτείνει μια παράσταση υψηλού επιπέδου με το εκρηκτικό σαξόφωνο του Max The Saxm σε jazz, swing και ηλεκτρονική club μουσική. Μια βραδιά γεμάτη μουσική και φως κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι και τα ρυθμικά grooves της electro swing όπως μόνο ο “βασιλιάς” ξέρει.

Προπώληση: 10 ευρώ από το viva.gr ή τα φυσικά καταστήματα Public, Ianos, Παπασωτηρίου, Seven Spot

Bolivar
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι – Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου
Πληροφορίες: 697 0367 684


Μουσική από τον Παγκόσμιο Κινηματογράφο από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας

filarmonikiΈνα μουσικό ταξίδι στον παγκόσμιο κινηματογράφο υπό το φως του φεγγαριού υπόσχεται στο αθηναϊκό κοινό ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών, το Σάββατο 12 Ιουλίου στον εξωτερικό χώρο του Κέντρου Τεχνών στο Πάρκο Ελευθερίας.
Αξέχαστες μελωδίες από τη μουσική επένδυση ταινιών που έχουν σημαδέψει την 7η Τέχνη, θα δημιουργήσουν μία μαγική ατμόσφαιρα κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι του Ιουλίου, σε συνθέσεις των Παπαθανασίου, Καραΐνδρου, Morricone, Rota, Piovani, Jarre, Williams και Mangione.
Μουσική Διεύθυνση: Δημήτρης Μίχας

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη
Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων: Βασ. Σοφίας – Πάρκο Ελευθερίας, στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής, τηλ.: 210 7224028

Full moon party στο Cruiser στη Μαρίνα Φλοίσβου
Ο “πολύς” Alexandros Christopoulos περιμένει τους πιστούς της “παραλίας” στο exclusive bar Cruiser στη Μαρίνα Φλοίσβου.
Intro dj set by ODDY
Κρατήσεις: 2109821494
Διατίθεται πάρκινγκ

alexandroschristopoulos

 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b