MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μειωμένες τιμές προπώλησης για “Φον Δημητράκη”, “Πουπουλένιο” και “Ένας ήρωας με παντόφλες” με τον Μπέζο

Μετά από μία μοναδικά επιτυχημένη χρονιά στα θέατρα Μουσούρη και Αθηνών, οι παραστάσεις «Φον Δημητράκης» και «Ο Πουπουλένιος» συνεχίζονται και το φθινόπωρο. Το θέατρο Βρετάνια υποδέχεται το Γιάννη Μπέζο με την παράσταση «Ένας ήρωας με παντόφλες», ενώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη επαναλαμβάνεται στο ίδιο θέατρο η παράσταση «Η Πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όσοι αγοράσουν το εισιτήριό τους μέσω της tickethour ή των καταστημάτων Γερμανός μέχρι τις 30 Ιουνίου αποκλειστικά για τις παρακάτω συγκεκριμένες ημερομηνίες παραστάσεων, θα επωφεληθούν από τις μειωμένες τιμές προπώλησης. Συγκεκριμένα, θα αγοράσουν το εισιτήριο τους στην τιμή των 14€ για τις παραστάσεις «Ένας ήρωας με παντόφλες», «Φον Δημητράκης» και «Ο Πουπουλένιος» (ισχύει για τα 100 πρώτα εισιτήρια) και στην τιμή των 10€ για την παράσταση «Η Πόρνη από πάνω» (ισχύει για τα 200 πρώτα εισιτήρια).

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για τις οποίες ισχύουν οι μειωμένες τιμές προπώλησης:
«Ένας ήρωας με παντόφλες» – Θέατρο Βρετάνια: Παρασκευή 10/10 στις 9 μ.μ, Σάββατο 11/10 στις 6 μ.μ. και Σάββατο 11/10 στις 9 μ.μ.
«Φον Δημητράκης» – Θέατρο Μουσούρη: Τετάρτη 8/10 στις 7 μ.μ., Πέμπτη 9/10 στις 9 μ.μ.
«Ο Πουπουλένιος» – Θέατρο Αθηνών: Τετάρτη 8/10 και Πέμπτη 9/10 στις 9 μ.μ.
«Η Πόρνη από πάνω» – Θέατρο Βρετάνια: Δευτέρα 13/10 στις 7 μ.μ. και Τρίτη 14/10 στις 9 μ.μ.

Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια που θα αγορασθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου μέσω των παρακάτω καναλιών πώλησης:
Καταστήματα Γερμανός, Ηλεκτρονικά μέσω της www.tickethour.com

Από τις 4 παραστάσεις, η καινούρια είναι το  «Ένας ήρωας με παντόφλες». Το έργο των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου γράφτηκε στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου (1947) . Κάποιοι βολεμένοι της κατάστασης εκμεταλλεύονται την αφέλεια ενός απόστρατου στρατηγού για να τσεπώσουν από τον δημόσιο κορβανά κάποια εκατομμύρια της εποχής. Δηλαδή, μια πλευρά της ελληνικής ζωής πάρα πολύ γνωστή και αναγνωρίσιμη στις μέρες μας.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί μαζί με τους  Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Τάσο Γιαννόπουλο, Κώστα Φλωκατούλα, Αλμπέρτο Φάις, Δημήτρη Κανέλλο, Αμαλία Νίνου, Ελένη Τσιμπρικίδου, Δημήτρη Λιόλιο, Ντένια Στασινοπούλου. 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b