MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Cristiano Ronaldo ποζάρει γυμνός μαζί με την αγαπημένη του στην ισπανική Vogue

Έρωτα ή ποδόσφαιρο, τι ζητάς απ’ τα δυο. Με ένα εξώφυλλο που συνοδεύεται από τον τίτλο “Amor y Futbol (Ερωτας και ποδόσφαιρο)” ο Cristiano Ronaldo και η Irina Shayk θα ενθουσιάσουν και τις γυναίκες και τους άντρες στο τεύχος Ιουνίου της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo ποζάρει ολόγυμνος στο εξώφυλλο της Vogue Espana, με τη ρωσίδα φίλη του Irina Shayk να καλύπτει τα επίμαχα σημεία του σώματός του. Το σώμα της 28χρονης καλλονής είναι τυλιγμένο σε μία λευκή πετσέτα. Το εξώφυλλο έχει φωτογραφίσει ο Mario Testino. 

O Ronaldo αυτό το Σάββατο δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την κατάκτηση του δέκατου τροπαίου Κυπέλλου Πρωταθλητριών (πλέον Champions League) της ομάδας του Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας όμως με αντίπαλο την Ατλέτικο μόνο εύκολος δεν θα είναι.
1 Cristiano-Ronaldo-full-Vogue
Να δούμε αν η γυμνή φωτογραφία του θα του φέρει γούρι. Κάτι μας λέει πως αν κερδίσει το τρόπαιο, πολλοί θα τον μιμηθούν. Αν όχι, όμως, μπορεί να πέσει καμιά απαγόρευση και στον ίδιο, για να μην ξανακάνει γυμνή φωτογράφηση. 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b