MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ψινάκης- Τι κάνανε οι celebrities στις δημοτικές εκλογές

Οι celebrities είχαν σημαντική παρουσία σε αυτές τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Απόστολος Γκλέτσος και Ηλίας Ψινάκης βγήκαν δήμαρχοι από τον πρώτο γύρο, με μεγάλα ποσοστά. Έτσι έδειξαν ότι ειδικά στις δημοτικές εκλογές, που η ψήφος είναι χαλαρή, ενώ συχνά αγνοείς ποιοί είναι οι υποψήφιοι της περιοχής σου, η αναγνωρισιμότητα παίζει τεράστιο ρόλο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

-Ηλίας Ψινάκης: Η προεκλογική καμπάνια του Ηλία (που πέρασε και μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου) στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο πρώην μάνατζερ του Ρουβά αποδείχθηκε και πολύ καλός μάνατζερ του εαυτού του. Κερδίζει τον δήμο Μαραθώνα από τον πρώτο γύρο, καθώς λαμβάνει 53,8%, με ενσωμάτωση 31% και με διαφορά πάνω από 25 μονάδες από τον πρώην δήμαρχο Ι. Λουίζο.

-Απόστολος Γκλέτσος: Ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας κι ο Απόστολος Γκλέτσος  θριαμβεύει και λαμβάνει γύρω στο 67%, κερδίζοντας από τον πρώτο γύρο. Ο κ. Γκλέτσος έκανε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, όπου τόνισε ότι προτίθεται να ιδρύσει κόμμα με την επωνυμία “Τελεία”, αλλά δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το δήμο.

-Οι ποδοσφαιρικοί Μώραλης και Μπέος: Ο Γιάννης Μώραλης (με τη στήριξη Μαρινάκη και Ολυμπιακού) τα πήγε καλά στον πρώτο γύρο στον Πειραιά. Με 33,6% έχει ελαφρό προβάδισμα για τον β γύρο έναντι του αντιπάλου του Β. Μιχαλολιάκου, που συγκέντρωσε 31,2%.

Και ο δυναμικός Αχιλλέας Μπέος στο Βόλο είχε μια πολύ καλή παρουσία. ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχία στον Βόλο, με ενσωμάτωση 32%, συγκεντρώνει το εντυπωσιακό 38,5%, έναντι του υποψηφίου Μαργαρίτη Πατσιαντά (υποστηριζόμενου από το ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος συγκεντρώνει 24,5%, και του απερχόμενου δημάρχου Πάνου Σκοτινιώτη, ο οποίος περιορίζεται στο 15,5%.
1mpeos

-Παύλος Χαϊκάλης: Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής δεν κατάφερε να μπει στο δεύτερο γύρο, καθώς βρέθηκε στην 6η λαμβάνει περισσότερο από 7%.
1 xaikalis

-Η μάχη των δημοτικών συμβούλων:
Βάνα Μπάρμπα και Λευτέρης Πανταζής

Ο συνδυασμός “Η Γλυφάδα μας“, του Γιώργου Παπανικολάου στο Δήμο Γλυφάδας που συμμετέχει η Βάνα Μπάρμπα βρίσκεται στην πρώτη θέση με 35,40% .

Ο Λευτέρης Πανταζής τελικά δεν έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος. Έθεσε όμως την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος. Ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο δήμο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, βρέθηκε στη δεύτερη θέση και κοντά με τον πρώτο, συγκεντρώνοντας ένα ποσοστό 34,72 έρχεταιτου οποίου δημοτικός σύμβουλος είναι ο Λευτέρης Πανταζής.
1pantazis lefteris

 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b