MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το δυναμικό μυστικό της Adriana Lima για να παραμένει fit! (video)

Η Adriana Lima κάνει modeling εδώ και 17 χρόνια (δηλαδή από τα 15 της). Το μοντέλο από τη Βραζιλία είναι ένα από τα δύο πιο ακριβοπληρωμένα supermodel στον κόσμο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Παρά το ότι κοντεύει να κλείσει δύο δεκαετίες στον χώρο και έχει και δυο γέννες στο ενεργητικό της, παραμένει εντυπωσιακά fit. Πώς το καταφέρνει αυτό; Προφανώς με δίαιτα και πολύ γυμναστική. Αυτά όμως είναι κοινός τόπος. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Lima είναι η έφεσή της σε ένα σπορ πολύ δυναμικό και ως επί το πλείστον ταυτισμένο με τους άντρες: Το μποξ.

Το μοντέλο κάνει μποξ πάνω από δέκα χρόνια. Δεν το κάνει όμως μόνο για τη γυμναστική, αλλά κι επειδή της αρέσει σαν άθλημα. Όπως παραδέχεται στο BusinessInsider η 32χρονη παρακολουθεί τους αγώνες μποξ. Και δηλώνει ότι της αρέσει αυτό το άθλημα και γιατί αποτελεί και πρόκληση του μυαλού. “Πρέπει να είσαι απολύτως αυτοσυγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις”, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά. 

Το μοντέλο, που πρόσφατα χώρισε από τον μπασκετμπολίστα Marco Jaric μετά από 5 χρόνια γάμου, ρωτήθηκε και για πόσο ακόμα θα ήθελε να κάνει modeling. Η ίδια απάντησε “για πάντα”, αν αυτό είναι δυνατόν, γιατί της αρέσει πολύ αυτή η δουλειά. 

Δείτε εδώ video με την Adriana Lima να προπονεί τις γροθιές της:

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b