MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πάρτυ για την τελευτή λήξης του Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου ‘FRIGHT NIGHTS’ στο Six D.O.G.S

Το 1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ γιορτάζει το τέλος της πρώτης του επιτυχημένης διοργάνωσης στην Αθήνα, με την avant πρεμιέρα μιας πολυαναμενόμενης νέας ελληνικής ταινίας και ένα μεγάλο πάρτυ στο Six D.O.G.S. σε συνεργασία με το περιοδικό Σινεμά – www.cinemag.gr.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ κλείνει τον κύκλο του στην Αθήνα, την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 21:00 στον Odeon Opera (Ακαδημίας 57) με την πρώτη προβολή της ελληνικής ταινίας «Η Τελική Αποπληρωμή» του Αλέξαντρου Λεονταρίτη με τους Γρηγόρη Τερζάκη, Γιάννη Μποσταντζόγλου, Γιώργο Γιαννόπουλο και Ελένη Φιλίνη, ένα μήνα πριν την έξοδο της στις αίθουσες τον Απρίλιο!

Η ταινία μιλάει για έναν πρώην μποξέρ, τoν Γρηγόρη, που ακολουθεί τους κανόνες του υποκόσμου. Μαζί με τον συνεργάτη του Χρήστο έχει αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να συλλέγει χρωστούμενα. Μέσα από μία περιπετειώδη ζωή που περιλαμβάνει απειλές, καταδιώξεις και ληστείες, ο Γρηγόρης θα γνωρίσει τη Νεφέλη, μια νεαρή ηθοποιό την οποία ερωτεύεται. Ένα κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του Γρηγόρη θα τον κάνει αναθεωρήσει τη ζωή του και να συγκρουστεί με όλους και με όλα, για να κάνει την τελική αποπληρωμή. 

Στην πρεμιέρα θα παρευρίσκεται όλο το cast και οι συντελεστές της ταινίας.

Πριν την προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομή των βραβείων της κριτικής επιτροπή του φεστιβάλ (Δημήτρης Κολιοδήμος, Άκης Καπράνος, Νίκος Κουλαυτάκης, Κώστας Κίτσιος και Κώστας Τσώκος).

Αμέσως μετά την ταινία λήξης, σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το τέλος της πρώτης επιτυχημένης διοργάνωσης με ένα τρομακτικό… Scream and Scream Again Party Λήξης στο Six D.O.G.S., με διοργάνωση του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ – www.cinemag.gr με dj set από την ομάδα The Bodysnatchers και μια μπύρα κερασμένη από τη Fischer.

Ακολουθώντας το κλείσιμο στην Αθήνα, το πρόγραμμα του Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ταξιδεύει την επόμενη κιόλας μέρας αυτούσιο στη Θεσσαλονίκη, στον κινηματογράφο ΦΑΡΓΚΑΝΗ (Αγ. Παντελεήμονος 10, Θεσσαλονίκη), από 20 μέχρι 26 Μαρτίου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b