MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Λ. Νικολακοπούλου και ο Μάκης Προβατάς προσκαλούν φίλους στο Passport

Τις Τετάρτες, το Passport παρουσιάζει τις θεματικές εκδηλώσεις «Ένας λόγος παραπάνω», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου και του Μάκη Προβατά. Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου καλεσμένος είναι ο Δρ. Κούλης Γιαννουκάκος και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, ο γενικός διευθυντής του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Γιάννης Τροχόπουλος.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η καταξιωμένη και πολυπράγμων δημιουργός κι ο γνωστός δημοσιογράφος, σχεδιάζουν και επιμελούνται από κοινού εξαιρετικά ενδιαφέρουσες θεματικές κι αφιερωματικές βραδιές στο PassPort, ξεφεύγοντας από την μανιέρα του καθιερωμένου, με πολλαπλά αντικείμενα (λογοτεχνία, μουσική, επιστήμες και όχι μόνο!), κι εξαιρετικούς – ο καθένας στον τομέα του- καλεσμένους κάθε φορά.

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, ο Δρ. Κούλης Γιαννουκάκος, ένας από τους σημαντικότερους Μοριακούς Γενετιστές του κόσμου, Διευθυντής Ερευνών στο Εργαστήριο Μοριακής Διαγνωστικής του Δημόκριτου, θα μιλήσει για την “Εξέλιξη του ανθρώπου. Η γενετική του καρκίνου. Οι σπάνιες παθήσεις και ο ρατσισμός”

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, ο Γιάννης Τροχόπουλος θα μιλήσει για την ουσία και το πραγματικό μέγεθος του έργου που κατασκευάζεται στο Δέλτα Φαλήρου από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη… Μια απρόσμενη κατάσταση για την Ελλάδα: ένα εργοτάξιο 170.000 τ.μ. όπου κατασκευάζονται ταυτόχρονα τα νέα κτίρια για την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή και δημιουργείται ένα πρωτοποριακό βιοκλιματικό πάρκο.

Πληροφορίες:
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά
Τηλ. 2104296401
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα: 20.30,

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Η ΕΛΣ ταξιδεύει σε 12 πόλεις της Ελλάδας
Εκδηλώσεις
Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει
Εκδηλώσεις
«Το καταραμένο παιδί» για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έκθεση για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο - Όσα μάς περιμένουν σήμερα
Εκδηλώσεις
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα;
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Free City: 5+1 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, προβολές: Όσα θα κάνουμε αυτό το πρώτο ΣΚ του Νοεμβρίου
Εκδηλώσεις
Η Εβδομάδα Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας ξεκινά στο ΚΠΙΣΝ
Εκδηλώσεις
«Έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες» με τη Ρένη Πιττακή, ο Τζον Γουόρνερ με την ΚΟΑ στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Δωρεάν webinar: Ευεξία και Επιτυχία στην Επιχειρηματικότητα
Cine News
Ατμόσφαιρες στα πόδια μου: Προβολή και ανοιχτή συζήτηση στην Ταινιοθήκη για τη βιωσιμότητα του εδάφους της Γης
Εικαστικά
Ο Προθάλαμος Δ’ 2 του Εθνικού συνεχίζεται: Διεπιστημονικοί και διακαλλιτεχνικοί διάλογοι με άξονα το περιβάλλον