MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Rolling Stones, Bruce Springsteen και Bob Dylan έρχονται στην Αθήνα!

Καυτό θα είναι αυτό το συναυλιακό καλοκαίρι, καθώς θρυλικά ονόματα της ροκ μουσικής έρχονται στην Αθήνα για συναυλίες, . Οι Rolling Stones και o Bruce Springsteen έρχονται για δύο μεγάλα live, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Bruce θα βρίσκεται στην Αθήνα γύρω στο Σεπτέμβριο και οι Rolling Stones τον Ιούνιο, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών. Ο Springsteen θα βρεθεί στο Terra Vibe στη Μαλακάσα ώστε να μπορεί να είναι και πιο φθηνό το εισιτήριο. Είναι η πρώτη δική του συναυλία στην Ελλάδα, ενώ είχε ξανάρθει τον Οκτώβριο του 1988 για τη συναυλία της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ένας ακόμα θρύλος της ροκ μουσικής, ο Bob Dylan, θα βρεθεί στη Μαλακάσα τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο στον ίδιο χώρo θα πραγματοποιήσει συναυλία ο Manu Chao, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί τον Αύγουστο οι Placebo και τον Ιούνιο οι Kasabian στην πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Πάντως, δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής κάνει λόγο για διάψευση των συναυλίων των Rolling Stones και του Springsteen από τον εκπρόσωπο της εταιρείας που θα έκανε τις μετακλήσεις των καλλιτεχνών και ότι τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό. 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b