MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Valentine’s going out: πού να πάτε αν είστε ζευγάρι, singles ή απλά… χαβαλέδες!

Όχι άλλα ρομαντικά δείπνα και σπα-μασάζ. “Το ταμείο είναι μείον”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το διασκεδάσουμε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε είστε ζευγαρωμένοι, είτε χωρισμένοι/singles, είτε… “πέρα βρέχει”, υπάρχει τουλάχιστον μία ιδανική πρόταση για εσάς!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

ΜΟΥΣΙΚΗ για ερωτευμένους

Monsieur… Mon Amour στο Six Dogs
O Monsieur Minimal μεταμορφώνεται σε Monsieur Mon Amour και σαν γνήσιος τροβαδούρος του έρωτα σας καλεί στο gig space του six d.o.g.s για ένα full band live ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.
Info:  Six Dogs, Aβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Ώρα: 21.00
Είσοδος: 7 ευρώ

grammenos
Ο Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο στην Αρχιτεκτονική

Ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου, ο Σπύρος Γραμμένος εμφανίζεται στην Αρχιτεκτονική, με την παράσταση «iLove 2S».
Ακριβώς ένα χρόνο μετά, με την ίδια σύντροφο (φουσκωμένη με μιαν ανάσα), ο Γραμμένος γιορτάζει! Γιορτάζει και δεν το κρύβει! Παίρνει το κορίτσι της αφίσας (ας του έχει πάρει τον αέρα) και βγαίνει για χορό!
Info εδώ

ΠΑΡΤΥ… για φλερτ

80’s Valentine’s και μασκέ πάρτι: Κώστας Μπίγαλης και Πωλίνα 
Στο Κύτταρο στήνεται ένα 80’s Valentine’s και μασκέ party, με τον Κώστα Μπίγαλη και την Πωλίνα. Το δίδυμο επιστρέφει στη σκηνή του Κύτταρου, για να θυμίσει στους παλιούς και να μάθει στους νέους τι πάει να πει ξεφάντωμα. Η Πωλίνα και ο Μπίγαλης παίζουν «Μπιρίμπα» με τη «Μελισσούλα» στου «Αιγαίου τα μπλουζ», πάνε για «Τρέλες στις Σεϋχέλες» με «Ροζ μπικίνι», κάνουν «Πους απς» με την «Κόρη του περιπτερά», την ημέρα των ερωτευμένων στην καρδιά των αποκριών.
Info εδώ

ibakeyourpartyI Bake Your Party II- The Love Bites Edition στο six d.o.g.s
Υπάρχει έρωτας με την πρώτη… μπουκιά; Ναι! Στις 14 Φεβρουαρίου, το I Bake Your Pardon εμπνέεται από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά love stories όλων των εποχών και σερβίρει την πλέον απολαυστική και γλυκιά εκδοχή τους σε bite-size μέγεθος, στο The Bar του six d.o.g.s. Έτσι, το Dracula, η Casablanca, το Notting Hill και άλλες τρεις ιστορίες-γεύσεις, θα αναζητήσουν μία στάλα αγάπης και θα βρουν το ταίρι τους στα ξεχωριστά και μυστηριώδη cocktail του Μάριου Ηλιόπουλου, βγαλμένα από το shaker αποκλειστικά για το I Bake Your Party. Υπό τον ήχο των μουσικών επιλογών του Κωνσταντίνου Δαγριτζίκου θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα για ένα και μοναδικό βράδυ, ενώ για όσους βρεθούν εκεί δεν υπάρχει αμφιβολία: το party end θα είναι happy και σίγουρα (το πιο) γλυκό!
Info: six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8
Eίσοδος ελεύθερη
Ώρα: 22.00

Love and Glitter Party στο Bios
Την ημέρα του έρωτα το Bios διοργανώνει ένα Love and Glitter Party, εμπνευσμένο από την cult και trash κουλτούρα των 80s.
Ιnfo: Bios, Πειραιώς 84
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα Προσέλευσης: 23.00

aerapateraSt Valentine’s λαηβ happening
Οι Αέρα Πατέρα και το ΒΟΟΖΕ Cooperativa παρουσιάζουν στις 14 Φεβρουαρίου, το St Valentine’s λαηβ happening, μία τελετή γονιμότητας, εμπνευσμένη από την αστρική συνουσία αφενός, τα προκατακλυσμιαία ερωτικά συναισθήματα των Πλατυπόδων απ’ τις οροσειρές και βέβαια από την πάγια αρχή των Αέρα Πατέρα ότι “Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ – ΥΠΑΡΧΕΙ”. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κλασσική αεροπατερική indie-hop βλαχοpunk, συμφωνική σα-bach, χορευτικά σώου διάφορα, συμβουλές για τη σωτηρία της ανθρωπότητας, εξαγγελίες, απαγγελίες κλπ μαζί με τις καθιερωμένες βέβαια προσφορές ερωτικών βοηθημάτων (βιβλία ποίησης, φωτογραφίες των Α/Π, αξεσουάρ κλπ)
Info: Βooze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη -Έξοδος, μετά συνοδού
Ώρα: 22.00

Πάρτυ για.. τους χωρισμούς μας!
Όχι άλλα… δάκρυα! Ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να τις ξορκίσουμε! Η Ομάδα «Δράσις» εγκαινιάζει την ενέργεια «Χωρισμός: τέχνη ή τεχνική;» με ένα πάρτυ για όλους τους χωρισμούς μας, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στο all day bar Μagaze. Όσοι βρεθούν εκεί, θα λάβουν το αναμνηστικό βραχιόλι για τη βραδιά, από το κατάστημα «al-che-my».
Info: Magaze: Αιόλου 33 (πλατεία Αγ. Ειρήνης)
Ώρα: 22.00
Είσοδος ελεύθερη

ΘΕΑΤΡΟ… για τον έρωτα

romeojulietΡωμαίος και Ιουλιέτα για 2 στο 104
Η παράσταση που έχει γίνει talk of the town για τη νεανική της φρεσκάδα και τις εξαιρετικές ερμηνείες. Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το γνωστό κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων. Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό παζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια, οι δυο νεαροί performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.
Info εδώ

Ο «CAVEMAN» γιορτάζει μαζί με τον Άγιο Βαλεντίνο
Ο άνθρωπος των σπηλαίων για ακόμη μια φορά… ερωτοχτυπημένος γιορτάζει με ιδιαίτερη λαμπρότητα στις 14 Φεβρουαρίου τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την cavewoman του. Αναλογίζεται όμως γιατί εμείς οι πιο σύγχρονοι και… πολιτισμένοι άνθρωποι έχουμε μόνο μία μέρα για να τιμούμε τη σχέση και την αγάπη των ζευγαριών. Ο ίδιος από την εποχή των σπηλαίων τιμούσε σε καθημερινή βάση τη θεά Αφροδίτη του Ουίλλενδορφ, θεά της γονιμότητας και της ομορφιάς, που ανακαλύφθηκε στις όχθες του Δούναβη της Αυστρίας. Μια από τις πρώτες εικόνες του ανθρωπίνου σώματος φτιαγμένο από κυνηγούς – συλλέκτες της εποχής των μεγάλων πάγων. Αν ο έρωτας προέρχεται από τον εγκέφαλο, μήπως η εγκεφαλική εξέλιξη του ανθρώπου δεν ήταν τελικά η αναμενόμενη;
Info εδώ

ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

capriceEγκαίνια έκθεσης εικαστικών με πηγή έμπνευσης τα Caprice
Τα Caprice Παπαδοπούλου και η M art Manolioudakis προσκαλούν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου τους φίλους της τέχνης και των Caprice στα εγκαίνια μιας ξεχωριστής έκθεσης εικαστικών με πηγή έμπνευσης τα Caprice. Τα έργα της έκθεσης επιμελήθηκαν οι 40 καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν μέσα από τον διαγωνισμό «I Heart Caprice».
Info: M art Space Σόλωνος 10 και Ηρακλείτου
Είσοδος ελεύθερη
Ωράριο Έκθεσης: Δ-Π: 11:00 – 19:00

ΕΡΩΤΑΣ στα.. μπουζούκια

Αντύπας – Κουρκούλης – Ηλιάδη τραγουδούν τον έρωτα στον Βοτανικό
Η μουσική συνάντηση των Αντύπα – Κουρκούλη – Ηλιάδη εκπέμπει δυνατά σήματα διασκέδασης και έρωτα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Την ημέρα αυτή, οι πρώτες 150 κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα από το επίσημο site http://www.votanikos.gr/ θα απολαύσουν την “ειδική” τιμή των 130 ευρώ στη φιάλη & μια 5άδα λουλουδιών δώρο! (“Μ’ αγαπάς;-Σ’ αγαπώ.-Πιο δυνατά”-κατάσταση)


 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b