MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Scarlett Johansson: Διαφήμιση για σόδα σήμανε το τέλος στη συνεργασία της με ανθρωπιστική οργάνωση!

Το διαφημιστικό της Scarlett Johansson για το αναψυκτικό Soda Stream έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Το video μόνο στο Youtube κοντεύει τα 5 εκατ. κλικ και φαίνεται ότι είναι μια πολύ δημοφιλής διαφήμιση. Πάντως, εκτός από τη μαρκετινίστικη πλευρά του θέματος, έχει δημιουργηθεί θέμα και σε φιλανθρωπικό επίπεδο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Oxfam International, του οποίου η Scarlett Johansson ήταν μέλος, έχει κατηγορήσει την εταιρεία από το Ισραήλ που φτιάχνει το Soda Stream, για το γεγονός ότι έχει τις εγκαταστάσεις της στη Δυτική Όχθη. Η Johansson, η οποία συνεργάζεται πλέον με την  εταιρεία αυτή, αποφάσισε να διακόψει τις σχέσεις με τον Oxfam International, του οποίου ήταν πρέσβειρα για 8 χρόνια.

Σε δήλωση του εκπροσώπου της ηθοποιού αναφέρεται ότι η 29χρονη σταρ έχει “θεμελιώδεις διαφορές απόψεων” με τον Oxfam International, γιατί ο ανθρωπιστικός οργανισμός αντιτίθεται σε κάθε εμπορική συναλλαγή με τους καταυλισμούς των Ισραηλινών, υποστηρίζοντας ότι είναι παράνομοι και καταπατούν τα δικαιώματα των Παλαιστινίων. Κι αφού ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας τους, ο εκπρόσωπος της Scarlett δήλωσε ότι η ηθοποιός είναι περήφανη για τα όσα πέτυχε και τις χρηματοδοτήσεις της στα χρόνια που συνεργάστηκε με τον ανθρωπιστικό οργανισμό Oxfam.


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b