MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπράβο του! Στο All Star Game o Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο δείχνει ότι στέκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο στο NBA με τις εμφανίσεις του. Έτσι, ενημερώθηκε επίσημα ότι θα ταξιδέψει στη Νέα Ορλεάνη για να συμμετάσχει (14-16/2) στο «Rising Stars Challenge» του All Star Game.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βέβαια, δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα των καλύτερων αθλητών που θα γίνει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, αλλά στον αγώνα Rising Star Challenge, έναν αγώνα, στον οποίο πρωτοετείς (rookies) του ΝΒΑ (όπως ο Έλληνας NBAer) δίνουν αγώνα με δευτεροετείς. Ο αγώνας αυτός θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου. Ο αγώνας αυτός έχει ενταχθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του All Star Game εδώ και 3 χρόνια.

Ο παίχτης των Milwaukee Bucks, αλλά και νεότερος αθλητής του πρωταθλήματος, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα προσαρμογής στην ξαφνική μετάβασή του από τον Φιλαθλητικό της A2 στο μαγικό κόσμο του NBA. Είναι, όπως αποδεικνύεται, φτιαγμένος για να λάμψει στο NBA. Tην πρώτη του σεζόν τα στατιστικά του είναι πολύ καλά (7 πόντοι, 45% στα συνολικά σουτ, 30% στα τρίποντα, 71%στις βολές, 4.7 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 0.8 μπλοκ ανά 23.7 λεπτά συμμετοχής), ενώ θεωρείται ένα από τα ταλέντα με την υψηλότερη εξελιξιμότητα.

Είναι σίγουρα ευχάριστο να βλέπεις ένα παιδί από μια τόσο φτωχή οικογένεια μεταναστών, να προοδεύει και να γίνεται ένας Rising Star. 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b