MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jude Law: Αποκαλύψεις σε δίκη για απιστία της Sienna Miller με τον Daniel Craig

Το θέμα της απιστίας του Jude Law με την μπέιμπι σίτερ των παιδιών του, όταν ήταν αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό και fashion icon Sienna Miller ήταν αυτό που ξέραμε όλοι και αυτό, που σύμφωνα με τα Media έφερε το τέλος της σχέσης τους. Τώρα, σε μια ανύποπτη στιγμή και σε μια δίκη για άσχετο θέμα (τις υποκλοπές της News of the World) ο γνωστός ηθοποιός έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, επιβεβαιώνοντας ότι υπήρχε ερωτική σχέση της Sienna Miller με τον στενό του φίλο Daniel Craig

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Jude Law επιβεβαίωσε ότι υπήρχε σχέση ανάμεσα στην τότε αρραβωνιαστικιά του και τον Daniel Craig. Μάλιστα, είπε ότι μίλησε με τον Craig σχετικά με το θέμα.  Η είδηση βγήκε στη φόρα από την News of the world με τον ξεκάθαρο τίτλο: “Η Sienna απατάει τον Jude” Ακολούθησε δημοσίευμα της Daily Mail, η οποία έγραφε ότι η Miller πήρε εκδίκηση για την απιστία του Jude Law με την μπέιμπι σίτερ. Τον πλήρωσε με το ίδιο νόμιμα (“a taste of his own medicine”), όπως έγραφε χαρακτηριστικά. 

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, μέσω παρακολουθήσεων τα ήξερε όλα η εφημερίδα. Υπήρξε υποκλοπή του κινητού τηλεφώνου του Craig. Ο πρώην διευθυντής σύνταξης της News of the World, Andy Coulson χάρηκε όταν άκουσε ένα προσωπικό μήνυμα που είχε αφήσει η Miller στο τηλέφωνο του Craig. Και είπε στον δημοσιογράφο που είχε υποκλέψει το μήνυμα από το τηλέφωνο του Craig, να κάνει ένα ψεύτικο αντίγραφο της ηχογράφησης, προκειμένου να μη φανεί η αρχική πηγή της. Στο μήνυμα η Miller έλεγε: «Γεια, εγώ είμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι στο Groucho με τον Jude. Σ’ αγαπώ» 

Και ο Jude Law παραδέχεται ότι είχε ξεκάθαρες ενδείξεις ότι το τηλέφωνό του παρακολουθείτο. Όπως είπε “δεν με εκπλήσσει, καθώς ήταν φανερό από αυτά που γράφονταν (στον Τύπο). Κατάλαβα ότι πήγαινα σε μέρη που είχα κανονίσει να πάω κρυφά και τα ΜΜΕ ή οι φωτογράφοι ήταν ήδη εκεί…”

Η Sienna Miller ήταν αρραβωνιασμένη με τον  Jude Law, όταν αποκαλύφθηκε ότι την είχε απατήσει με τη μπέιμπι σίτερ των παιδιών του. Σε σχετική δήλωσή της, η διάσημη ηθοποιός και μαμά 1 παιδιού είπε: “Αυτό που με λυπεί περισσότερο από όλα είναι ότι έχασα ένα μεγάλο κομμάτι της αθωότητάς μου. Στην πραγματικότητα, ήμουν τυφλή όντας απλά ρομαντική. Άρχισα να σκέφτομαι: ‘Τι θα γίνει αν δεν μπορέσω να ερωτευτώ ξανά τόσο βαθιά και αληθινά;’ Ωστόσο, πλέον αισθάνομαι πολύ πιο δυνατή… νιώθω ότι ωρίμασα.”

Αργότερα ο Law, μιλώντας στην Daily Mail έριξε στη Sienna Miller την ευθύνη, για την απιστία του, λέγοντας πως όταν αυτή δεν γλεντούσε στα πάρτυ, πήγαινε σπίτι μόνο για να κοιμηθεί. Και ότι δεν ήταν ποτέ δίπλα του. Τώρα, σε μια δίκη για την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων, επιβεβαίωσε και την είδηση ότι τον απατούσε με τον Daniel Craig, ξύνοντας ακόμα περισσότερο παλιές πληγές. 

Το οξύμωρο, βέβαια, είναι, ότι σε μια δίκη για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων από δημοσιογράφους, οι ίδιοι οι διάσημοι βγάζουν στη φόρα προσωπικά τους δεδομένα. Θα ήταν, όμως, δύσκολο να γίνει διαφορετικά, δεδομένης της φύσης της δίκης, αλλά και του πόσο έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη της Αγγλίας και του υπόλοιπου κόσμου αυτές οι… απιστίες. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b