H La Brasserie προσφέρει γλυκά με βάση τη στέβια
Μεγάλη επιτυχία έχει σημειώσει η ένταξη γλυκών παρασκευών με στέβια στο μενού της La Brasserie, που βρίσκεται στο εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.Από τις αρχές της σεζόν, η La Brasserie προσφέρει μια σειρά γλυκών, όπως Brownies με γκανάζ σοκολάτας, Cheesecake βύσσινο, Μπαβαρουάζ με φράουλες, Mousse γιαουρτιού με σοκολάτα και cornflakes και τούρτα με mousse σοκολάτας bitter σε βάση από μπισκότα oreos, για την παρασκευή των οποίων ο executive chef του ΤΙΤΑΝΙΑ χρησιμοποίησε τη στέβια ως μοναδική πηγή γλυκαντικού, ρίχνοντας κατακόρυφα τη θερμιδική τους αξία*!

Monopoli Team
20.01.2014
A
A
Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού σε αυτή τη «γλυκιά» πρωτοβουλία συνέβαλε στην μόνιμη ένταξη των γλυκών που βασίζονται στη στέβια στο μενού της La Brasserie.
Απολαύστε τα, με συνοδεία ελαφριών σνακ, φρεσκοστυμμένων χυμών και αρωματικού καφέ,με free refills καφέ φίλτρου με κάθε παραγγελία επιδορπίου.
Γιατί τα γλυκά Success Stories τελικά είναι και τα καλύτερα!
*Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η θερμιδική αξία των ανωτέρω γλυκών κυμαίνεται από τις 176 έως τις 282 kcal/ανά μερίδα.
Ξενοδοχείο Τιτάνια
Πανεπιστημίου 52
Τηλ. 2103326000
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πρωτομαγιά στην Αθήνα: Στα πάρκα της πόλης για βόλτες, πάρτι και πικ-νικ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας
Πώς θα κάνεις το νερό σου σύμμαχο ευεξίας;
Όρνιθες: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει το καλοκαίρι στα ανοιχτά θέατρα
Ο Χορός των Πυρσών: Το μουσικό οδοιπορικό του Βασίλη Ρακόπουλου στο Μέγαρο
Πού και πότε θα γίνουν τα ανοιξιάτικα street parties του Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων
Στέγη: Ο Χιλιανός συγγραφέας Benjamin Labatut σε μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου