H La Brasserie προσφέρει γλυκά με βάση τη στέβια
Μεγάλη επιτυχία έχει σημειώσει η ένταξη γλυκών παρασκευών με στέβια στο μενού της La Brasserie, που βρίσκεται στο εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.Από τις αρχές της σεζόν, η La Brasserie προσφέρει μια σειρά γλυκών, όπως Brownies με γκανάζ σοκολάτας, Cheesecake βύσσινο, Μπαβαρουάζ με φράουλες, Mousse γιαουρτιού με σοκολάτα και cornflakes και τούρτα με mousse σοκολάτας bitter σε βάση από μπισκότα oreos, για την παρασκευή των οποίων ο executive chef του ΤΙΤΑΝΙΑ χρησιμοποίησε τη στέβια ως μοναδική πηγή γλυκαντικού, ρίχνοντας κατακόρυφα τη θερμιδική τους αξία*!
Monopoli Team
20.01.2014
A
A
Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού σε αυτή τη «γλυκιά» πρωτοβουλία συνέβαλε στην μόνιμη ένταξη των γλυκών που βασίζονται στη στέβια στο μενού της La Brasserie.
Απολαύστε τα, με συνοδεία ελαφριών σνακ, φρεσκοστυμμένων χυμών και αρωματικού καφέ,με free refills καφέ φίλτρου με κάθε παραγγελία επιδορπίου.
Γιατί τα γλυκά Success Stories τελικά είναι και τα καλύτερα!
*Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η θερμιδική αξία των ανωτέρω γλυκών κυμαίνεται από τις 176 έως τις 282 kcal/ανά μερίδα.
Ξενοδοχείο Τιτάνια
Πανεπιστημίου 52
Τηλ. 2103326000
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μακριά νύχτα στη Γη του Νοντ, του Duncan Graham στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
Error 404 – Reality Not Found: Έκθεση της Άλκηστης Κυριαζοπούλου στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts
Άμλετ*, του Ανδρέα Φλουράκη στο Θέατρο ΕΛΕΡ
ΑΦΗγήματα: 100 Χρόνια Γεννάδειος Βιβλιοθήκη με έκθεση της ΑΦΗ collective
Το Ψέμα του Μυαλού, του Σαμ Σέπαρντ στο Σύγχρονο Θέατρο
Ένα Κουκλόσπιτο, του Χένρικ Ίψεν στη Σκηνή Μπέκετ
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Χριστούγεννα για όλους με θέατρο, αφηγήσεις και παραδοσιακές γεύσεις
Mother Tongue: Ένας γυναικείος μονόλογος της Γεωργίας Τσαγκαράκη στο Theatre Of The No
Ζωή Εκτός Οθόνης: Μια μουσική παράσταση του Παρασκευά Καρασούλου στο Θέατρο Radar
Τέσσερις ερμηνεύτριες μοιράζονται “Τα Χρόνια” της Αννί Ερνώ