MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός Θεατρικών ομάδων 2014 στον Λύχνο: Να η ευκαιρία!

Στα πλαίσια της ανάδειξης νέων παραστάσεων από θεατρικές ομάδες, ο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού και η εταιρεία παραγωγής K-Events, διοργανώνει διαγωνισμό καλύτερης θεατρικής ομάδας για το 2014 και αναζητούν τις καλύτερες θεατρικές ομάδες που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα κερδίσουν αποκλειστική συνεργασία με τους διοργανωτές.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Αναλυτικότερα, στη νικήτρια ομάδα ως έπαθλο, θα της παραχωρηθεί δωρεάν ο χώρος για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων. Θα καλυφθούν τα έξοδα παραγωγής της παράστασης και θα λαμβάνει την πλήρη καλλιτεχνική επιμέλεια αυτής από έμπειρους και καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, καθώς επίσης θα υπογράψει συμβόλαιο με προνομιακούς όρους με το θέατρο.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει τρεις ημέρες και συγκεκριμένα από 17 έως και 19 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού στο Γκάζι (Χαλκιδικής 83 & Ιερά Οδός 59), όπου οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν μέρος ή ολόκληρη την παράστασή τους και θα αξιολογηθούν από επιτροπή του χώρου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε e-mail στο: [email protected] με περιγραφή της παράστασης (έργο, συγγραφέας, σκηνοθεσία αλλά και ένα σύντομο βιογραφικό της ομάδας μαζί με φωτογραφικό υλικό και βίντεο αν υπάρχει). Για το διαγωνισμό θα επιλεγούν οι πιο ενδιαφέρουσες συμμετοχές και κάθε μία απ’ αυτές θα κληθεί να παρουσιάσει το έργο της μέσα στις ημερομηνίες, κατόπιν συνεννόησης.

Οι αιτήσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014. Για πληροφορίες τηλ. επικοινωνίας: 211-0121686

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
«Θέατρο ξανά, μαζί, παντού» με το ΚΘΒΕ και τις γιορτές: Το εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων
Εκδηλώσεις
Στέγη: Β’ φάση προπώλησης με Tilda Swinton, Λάνθιμο και τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της σεζόν
Αφιέρωμα
Παραστάσεις για όλη την οικογένεια
Θεατρικά Νέα
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
Art & Culture
Έργα Ελλήνων συγγραφέων
Art & Culture
Έργα κλασικών & σύγχρονων ξένων δημιουργών
Art & Culture
Κωμωδίες, μιούζικαλ & μεγάλες παραγωγές
Θεατρικά Νέα
Πέθανε ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Art & Culture
Για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη, η τρίτη ηλικία έχει άγχη που δεν έχουμε δει ποτέ σοβαρά
Θεατρικά Νέα
Η Αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα, της Άλκης Ζέη για 3η σεζόν στο Θέατρο Μεταξουργείο
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Σύγχρονου Ελληνικού Έργου: Τριήμερο αφιέρωμα στη μητρότητα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Art & Culture
Στο Studio Μαυρομιχάλη, μια γυναικοκτονία γίνεται ο "καθρέφτης" της κοινωνίας μας