MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Amy Adams: Η Jennifer Lawrence φιλάει υπέροχα!

Το American Hustle (στα ελληνικά: Οδηγός Διαπλοκής) θεωρείται από τις ταινίες φαβορί για τα Όσκαρ του 2014. Στην ταινία, που αποτυπώνει το πνεύμα των αμερικανικών 70’s, συμπρωταγωνιστούν η Amy Adams και η οσκαρική Jennifer Lawrence.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μάλιστα, οι δύο πρωταγωνίστριες μοιράζονται μια καυτή σκηνή, στην οποία φιλιούνται στο στόμα. Και επειδή στο θέμα του κινηματογραφικού marketing αυτά τα θέματα είναι πιασάρικα, η Amy Adams μίλησε για αυτό το φιλί στο Extra.

Η ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην ικανότητα της Jennifer Lawrence να φιλάει. “Κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό. Έχει πολύ απαλά χείλη.”

Από τις 9 Ιανουαρίου, όταν θα έρθει και στην Ελλάδα η ταινία με τον τίτλο “Οδηγός Διαπλοκής”, θα έχουμε κι εμείς τη δυνατότητα να δούμε πόσο καλά φιλάει η Jennifer Lawrence

Επειδή μάλιστα η Adams δεν έχει συχνά την ευκαιρία να δουλεύει με άλλες γυναίκες, αυτή τη φορά πέρασε πολύ καλά στις σκηνές που είχε με την Lawrence και όχι μόνο γιατί φιλιόντουσαν υπέροχα. “Σπάνια δουλεύω με άλλες γυναίκες…. Δουλεύοντας με την Jennifer το διασκέδασα περισσότερο εδώ και πολύ καιρό. Όχι γιατί δε μου αρέσει να παίζω με άντρες, αλλά γιατί υπάρχει μια ενέργεια που δημιουργείται όταν δύο νέες γυναίκες έρχονται σε επαφή ή μπορούν να δημιουργήσουν κάποια οικειότητα μεταξύ τους.”

Η ταινία American Hustle έχει ήδη 7 υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες. Έχει πολύ δυνατό καστ, καθώς σε αυτήν πρωταγωνιστούν οι Christian Bale Bradley Cooper, Amy Adams , Jeremy Renner και Jennifer Lawrence. Η σκηνοθεσία είναι του David O. Russell

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b