MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ζητούνται συγγραφείς για σεμινάριο υποκριτικής

Το θέατρο Επί Κολωνώ για δεύτερη χρονιά αναζητά νέους συγγραφείς, προκειμένου να συνεργαστούν με το εργαστήριο υποκριτικής και συγκεκριμένα με το σεμινάριο “Υποκριτική σε Κείμενα In Progress”.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2013 και θα διαρκέσει έως το τέλος Ιουνίου του 2014. Τα κείμενα θα παρουσιαστούν σε μορφή παράστασης στην σκηνή Black Box του θεάτρου Επί Κολωνώ για τουλάχιστον 5 παρουσιάσεις στο τέλος Ιουνίου του 2014.

Οι συγγραφείς μπορούν να συμμετέχουν με μια σκηνή ή ένα μονόλογο ή και τα δύο. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνουν μέρος και οι ίδιοι στην διαδικασία της πρόβας του κειμένου τους και εξελίσσουν την δουλειά τους με την βοήθεια των σπουδαστών της υποκριτικής, οι οποίοι θα τροφοδοτούν δημιουργικά με νέα δεδομένα τη δουλειά των συγγραφέων στη μορφοποίηση των τελικών τους κειμένων.

Το μάθημα διδάσκει η Πέπη Μοσχοβάκου, ηθοποιός – σκηνοθέτης, στενή συνεργάτης της Ελένης Σκότη και ιδρυτικό μέλος της Ομάδας ΝΑΜΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι συγγραφείς μπορούν να στείλουν μια σκηνή ή έναν μονόλογο μέχρι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου του 2013 στο [email protected]. Οι σκηνές πρέπει να είναι 3-5 σελίδες και οι μονόλογοι μέχρι 3 σελίδες περίπου.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b