MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρόγευση της Μακρυπούλια ως “Μέριλιν”- Backstage video του “Μερικοί το προτιμούν καυτό”

Μια πρόγευση μπορούμε να πάρουμε από το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ “Μερικοί το προτιμούν καυτό” από βίντεο που κυκλοφόρησε για τα backstage της παράστασης, με σκηνές από πρόβες και με συνεντεύξεις των βασικών συντελεστών. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Εκτός από τις λίγες σκηνές της Μακρυπούλια, στο βίντεο βλέπουμε και πρόβες με χορευτικά. Παράλληλα, οι συντελεστές της παράστασης μιλούν για το έργο. Η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε μάλιστα ότι η εμπειρία της της πρόβας της αλλάζει την ζωή, γιατί εκτός από την προσπάθεια που καταβάλλει, πρέπει να προσέχει στο σπίτι της την διατροφή της, να ελαττώσει το τσιγάρο και πολλά άλλα πράγματα.  

Το “Μερικοί το προτιμούν καυτό” είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες όλων των εποχών και θ’ ανέβει στο Παλλάς ως μιούζικαλ. 

Ο Σταμάτης Φασουλής, εκτός από τη σκηνοθεσία, υπογράφει και την μετάφραση- διασκευή. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ζουγανέλης, Θοδωρής Αθερίδης, Ζέτα Μακρυπούλια και Κώστας Βουτσάς. Και ακόμη οι Νάντια Κοντογεώργη και Λευτέρης Ελευθερίου. 

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ- κωμωδία θα παίζεται από τις 9 Νοεμβρίου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 20:30 και Κυριακή: 19:00 από την σκηνή του Παλλάς. Διαβάστε περισσότερα
ΕΔΩ

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b