MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το επόμενο φθινόπωρο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα των νέων Avatar!

H ταινία Avatar, το 2009, σημείωσε μια ιστορική εισπρακτική επιτυχία, αλλά ήταν και η ταινία που καθιέρωσε την τεχνολογία 3D στον κινηματογράφο. Ήταν λογικό το κοινό να ανυπομονεί για την κυκλοφορία του sequel της ταινίας. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, δεν θα είναι ένα, αλλά τρία. Όμως, όπως φαίνεται η ανυπομονησία του κοινού θα αργήσει λίγο να λάβει τέλος, γιατί τα γυρίσματα δεν αναμένεται να ξεκινήσουν πριν το ερχόμενο φθινόπωρο.

Monopoli Team

Η αποκάλυψη ότι τα γυρίσματα των νέων Avatar θα αρχίσουν σε ένα χρόνο από σήμερα, έγινε από τον πρωταγωνιστή Sam Worthington. Σε συνέντευξή του σε ραδιοσταθμό της Αυστραλίας, ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα αρχίσουν να γυρίζουν το Avatar 2, 3 και  4 ταυτόχρονα. “Θα είμαι χαρούμενος αν καταφέρουμε να τελειώσουμε” ομολόγησε ο πρωταγωνιστής, εκφράζοντας την αγωνία του για το περίπλοκο project. Εκτίμησε ότι ο Cameron “έχει ανοίξει το κουτί της Πανδώρας”. 

Η ιδέα για την ταυτόχρονη παραγωγή των ταινιών ανήκει στον δημιουργό του Avatar, James Cameron. Η απόφαση αυτή του Cameron  να γυρίσει μαζί τις τρεις ταινίες, μπορεί να μειώνει το συνολικό κόστος παραγωγής, απ’ ό,τι εάν γυρίζονταν ξεχωριστά, όμως δημιουργεί μεγάλο ρίσκο για το αν θα σημειώσουν την ίδια επιτυχία με το πρώτο Avatar. Το 2009, η ταινία ήταν κάτι που δεν είχε ξαναδεί το κοινό, η πρώτη ταινία σε 3D και τα κέρδη ήταν τεράστια. Όμως, τέσσερα χρόνια μετά, ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος.

Πάντως, είναι βέβαιο ότι τα sequels του Avatar θα είναι η μεγαλύτερη και ακριβότερη παραγωγή όλων των εποχών. Εκτιμήσεις τοποθετούν χρονικά την προβολή του Avatar 2 τον Δεκέμβριο του 2016. Αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Είπαμε: Ο Cameron άνοιξε το κουτί της Πανδώρας… Και δεν ξέρουμε τι θα βγει από εκεί!

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Στο Παρά Πέντε: Το επικό reunion που μάς έκανε να πούμε «εμείς ευχαριστούμε» (όρθια)
Cine News
Ο θρυλικός ντετέκτιβ Χάρι Χόλε του Jo Nesbo έρχεται στο Netflix
Cine News
Σε christmas mood με 10 ταινίες που βρίσκουμε σε streaming πλατφόρμες
Cine News
Το «Γαλάζιο Μονοπάτι» του Γκαμπριέλ Μασκάρου, τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Λιγότερα επεισόδια, περισσότερη αναμονή: Το τηλεοπτικό trend που γίνεται κανόνας
Cine News
Wake Up Dead Man: Το πιο σκοτεινό Knives Out αξίζει την προσοχή σας
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Diane Morgan: Η “Philomena Cunk” στη Στέγη για μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Cine News
Heated Rivalry: Η σειρά που κατακτά τα social media ανοίγει ξανά μια σημαντική συζήτηση
Cine News
“Singapoore Sling”: Παρουσίαση βιβλίου και ταινίας στο 14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας
Cine News
Το Live Cinema Performance επιστρέφει στο Newman Cinema