MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
04
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το επόμενο φθινόπωρο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα των νέων Avatar!

H ταινία Avatar, το 2009, σημείωσε μια ιστορική εισπρακτική επιτυχία, αλλά ήταν και η ταινία που καθιέρωσε την τεχνολογία 3D στον κινηματογράφο. Ήταν λογικό το κοινό να ανυπομονεί για την κυκλοφορία του sequel της ταινίας. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, δεν θα είναι ένα, αλλά τρία. Όμως, όπως φαίνεται η ανυπομονησία του κοινού θα αργήσει λίγο να λάβει τέλος, γιατί τα γυρίσματα δεν αναμένεται να ξεκινήσουν πριν το ερχόμενο φθινόπωρο.

Monopoli Team

Η αποκάλυψη ότι τα γυρίσματα των νέων Avatar θα αρχίσουν σε ένα χρόνο από σήμερα, έγινε από τον πρωταγωνιστή Sam Worthington. Σε συνέντευξή του σε ραδιοσταθμό της Αυστραλίας, ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα αρχίσουν να γυρίζουν το Avatar 2, 3 και  4 ταυτόχρονα. “Θα είμαι χαρούμενος αν καταφέρουμε να τελειώσουμε” ομολόγησε ο πρωταγωνιστής, εκφράζοντας την αγωνία του για το περίπλοκο project. Εκτίμησε ότι ο Cameron “έχει ανοίξει το κουτί της Πανδώρας”. 

Η ιδέα για την ταυτόχρονη παραγωγή των ταινιών ανήκει στον δημιουργό του Avatar, James Cameron. Η απόφαση αυτή του Cameron  να γυρίσει μαζί τις τρεις ταινίες, μπορεί να μειώνει το συνολικό κόστος παραγωγής, απ’ ό,τι εάν γυρίζονταν ξεχωριστά, όμως δημιουργεί μεγάλο ρίσκο για το αν θα σημειώσουν την ίδια επιτυχία με το πρώτο Avatar. Το 2009, η ταινία ήταν κάτι που δεν είχε ξαναδεί το κοινό, η πρώτη ταινία σε 3D και τα κέρδη ήταν τεράστια. Όμως, τέσσερα χρόνια μετά, ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος.

Πάντως, είναι βέβαιο ότι τα sequels του Avatar θα είναι η μεγαλύτερη και ακριβότερη παραγωγή όλων των εποχών. Εκτιμήσεις τοποθετούν χρονικά την προβολή του Avatar 2 τον Δεκέμβριο του 2016. Αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Είπαμε: Ο Cameron άνοιξε το κουτί της Πανδώρας… Και δεν ξέρουμε τι θα βγει από εκεί!

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας με «Αποκατεστημένες και Υπέροχες»
Cine News
Landman: Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον επιστρέφει στον σκληρό κόσμο του πετρελαίου τον Νοέμβριο στην COSMOTE TV
Cine News
ArtCinema Hydra – second edition: Για τρεις ημέρες η Ύδρα γέμισε τέχνη
Cine News
Το Σόι Σου: Η πιο feel-good τηλεοπτική κωμωδία επέστρεψε – και ήταν όλα όσα περιμέναμε
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Art & Culture
66o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: “Αυλαία και πάμε!” με Jim Jarmusch και Indya Moore
Cine News
Το "Little, Big, and Far" έρχεται να μας θυμίσει την ομορφιά του σύμπαντος
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Από το It μέχρι το Final Destination: 10 ταινίες για την απόλυτη Halloween βραδιά
Cine News
Μη γελάτε, θα σας δει ο κόσμος: Ένα τρυφερό ταξίδι γυναικείας αυτοδιάθεσης στο 66ο ΦΚΘ
Cine News
H COSMOTE TELEKOM Μεγάλος Χορηγός του 66ου ΦΚΘ
Cine News
Ατμόσφαιρες στα πόδια μου: Προβολή και ανοιχτή συζήτηση στην Ταινιοθήκη για τη βιωσιμότητα του εδάφους της Γης