MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
17
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Gisele τραγουδά για καλό σκοπό

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στο κόσμο, η Gisele Bündchen έχει βγάλει εκατομμύρια, τόσο με το ταλέντο της στο modeling όσο και με τις ικανότητες της στην υποκριτική. Στην τελευταία διαφήμιση της εταιρείας ένδυσης H&M, το πανέμορφο μοντέλο αποκαλύπτει άλλο ένα ταλέντο της… το τραγούδι!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η Gisele ερμηνεύει το τραγούδι “All Day And All Of The Night” των The Kinks, στο πλαίσιο της διαφήμισης καμπάνιας της εταιρείας. Ωστόσο, το αξιοσημείωτο της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός της, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στη Unisef.

Το μοντέλο συγκεριμένα δήλωσε «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα είμαι το πρόσωπο της H & M για τη φθινόπωρίνη σεζόν. Αγαπώ το street look των ρούχων της εταιρείας, μα περισσότερο είμαι χαρούμενη που μέσα από το τραγούδι μου θα συγκεντρωθούν χρήματα για καλό σκοπό. Ελπίζω ο καθένας να “κατεβάσει” το τραγούδι μου!»

Βέβαια, όπως θα ακούσετε και εσείς στο βίντεο, η φωνή που ερμηνεύει το κομμάτι δεν θυμίζει σε τίποτα, τη φωνή της Gisele, ενώ η επιλογή του τραγουδιού δεν προσφέρει-ταιριάζει, ούτε υφολογικά ούτε στιχουργικά, στο διαφημιστικό κομμάτι της εταιρείας. Όπως και να έχει, η Gisele φαίνεται για άλλη μια φορά πανέμορφη!

*Αν θέλετε να προσφέρετε και εσείς οικονομικά, μπορείτε να “κατεβάσετε” το τραγούδι στο iTunes και στο επίσημο site της εταιρείας H&M.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Όλα όσα θα δούμε στο Μέγαρο στην αρχή της νέας χρονιάς
Μουσικά Νέα
Βόλφγκανγκ Άμπλινγκερ-Σπερχάκε: Ένας ιδανικός Ηρώδης για τη «Σαλώμη» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Τρία ακόμη διεθνή acts μαζί με Gorillaz και David Byrne
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Μουσικά Νέα
Το Cycle of 4ths επιστρέφει στην Αθήνα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του
Μουσικά Νέα
Σοφία Βέμπο – Η φωνή που νίκησε τον φασισμό: Κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας
Μουσικά Νέα
Η Καμεράτα ερμηνεύει τον “Εσπερινό” του Μοντεβέρντι στο Μέγαρο
Έξοδος
Νίνα Λοτσάρη – Rosanna Mailan στο Baraonda Music Hall