MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Selena Gomez ξεπέρασε τον Jay Z στα charts

Μία αναπάντεχη εξέλιξη έφερε η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της νεαρής τραγουδίστριας Selena Gomez. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι το άλμπουμ με τίτλο “Stars Dance” θα φθάσει την κορυφή των charts, με πρώτο το Billboard 200.

Monopoli Team

Η κατάκτηση αυτή της 21χρονης Selena Gomez, πρώην σύντροφο του Justin Bieber, σημαίνει ταυτόχρονα μία ήττα για τον παγκοσμίως γνωστό ράπερ Jay Z. Το νέο του CD έφθασε την προηγούμενη εβδομάδα το νούμερο 2 στα charts και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα έπαιρνε τώρα την πρώτη θέση, αυτό μάλλον δεν θα γίνει.

Το άλμπουμ της Gomez πούλησε μέσα σε μία εβδομάδα πάνω από 95 χιλιάδες αντίτυπα. Αντίθετα, το άλμπουμ του Jay Z πούλησε περίπου 76 χιλιάδες αντίτυπα, γεγονός που καθιστά τη Selena Gomez νικήτρια στα charts. Η επιτυχία του άλμπουμ βασίστηκε στην κυκλοφορία του 1ου single “Come and Get it”, το οποίο έχει λατρέψει το κοινό.

Το “Stars Dance” είναι το πρώτο σόλο άλμπουμ της Selena Gomez. Στο παρελθόν είχε ηχογραφήσει άλλα τρία άλμπουμ, ως μέλος του συγκροτήματος Selena Gomez & The Scene. Σε δύο εβδομάδες, η τραγουδίστρια ξεκινάει την παγκόσμια περιοδεία της για την προώθηση της νέας της δουλειάς.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b