MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θανάσης Αλευράς: Θριάμβευσε στο Your Face Sounds Familiar (video)

Μετά το βραβείο Δημήτρης Χορν του 2008, άλλη μια διάκριση, αυτήν την φορά τηλεοπτική για τον Θανάση Αλευρά. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που συνάρπασε το κοινό με τις μιμήσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του show. Μάλιστα, στην τελευταία του performance έκανε μίμηση του μεγάλου ηθοποιού Δ. Χορν, τον οποίο φαίνεται να θαυμάζει πάρα πολύ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν ο Κρατερός Κατσούλης ως Νίκος Ξυλούρης (2η θέση) και η Κρυσταλία ως Άλκηστις Πρωτοψάλτη (3η θέση). Τέταρτη βγήκε η Μαντώ, σε μια όχι και ιδιαίτερα εντυπωσιακή μίμηση της Γουίτνεϊ Χιούστον. 

Έτσι τελείωσε άλλο ένα talent show με διαγωνιζόμενους διάσημους από διάφορους χώρους, το οποίο, αν και αρχικά συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια, τελικά κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Το ότι στις δύο πρώτες θέσεις ήταν ηθοποιοί, είναι ενδιαφέρον. Παρά το γεγονός ότι στους διαγωνισμούς τραγουδούν, άρα οι τραγουδιστές θα έπρεπε να είχαν το “πάνω χέρι”, το γεγονός ότι πρέπει να γίνει μίμηση και να δημιουργηθεί περσόνα, τελικά κάνει τους ηθοποιούς καλύτερους σε αυτήν την δουλειά. Άλλωστε, ο νικητής Θανάσης Αλευράς έχει αποδείξει με την μέχρι τώρα καριέρα του ότι έχει μεγάλο ταλέντο στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b