MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Eminem: Κόντεψα να πεθάνω από τα ναρκωτικά!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Eminem, ο οποίος όχι μόνο παραδέχθηκε τον εθισμό του στα ναρκωτικά, αλλά και ότι αυτά κόντεψαν να τον στείλουν στον άλλο κόσμο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως παραδέχθηκε ο πιο διάσημος λευκός ράπερ, ο εθισμός του σε συνταγογραφημένα ναρκωτικά κόντεψε να τον οδηγήσει σε ανεπάρκεια οργάνου. Τα εξομολογείται αυτά σε μια συνέντευξή του για το νέο ντοκιμαντέρ “How To Make Money Selling Drugs” (Πώς να βγάλεις λεφτά πουλώντας ναρκωτικά). 

Στην συνέντευξη του θυμάται ότι τον πήγαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από ένα κοκτέιλ συνταγογραφημένων ψυχοτρόπων. “Μετά από δύο ώρες ήμουν στο νοσοκομείο. Θα μπορούσα να είχε πεθάνει. Τα όργανά μου κόντευαν να σταματήσουν να λειτουργούν: το συκώτι, τα νεφρά, τα πάντα!”

Ο Eminem, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Marshall Mathers,  δήλωσε ότι έδιωξε φίλους από κοντά του, οι οποίοι του έλεγαν ότι είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Ο σταρ μίλησε ανοιχτά για το θέμα του εθισμού του με το άλμπουμ Recovery (2010).

“Δεν ξέρω από ποιό σημείο ακριβώς άρχισα να έχω πρόβλημα. Απλά θυμάμαι να μου αρέσουν όλο και περισσότερο” δηλώνει ο Eminem στο ντοκιμαντέρ. Κι όταν του έλεγαν οι άλλοι ότι έχει πρόβλημα, ο ίδιος αντιδρούσε. Η νοσηλεία του όμως στο νοσοκομείο τον άλλαξε και του έδωσε την ώθηση να κόψει τα ναρκωτικά. Όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τα παιδιά του. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Joep Beving: Ο πιανίστας–φαινόμενο του μινιμαλισμού για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Μουσικά Νέα
Η Patti Smith για μια μοναδική βραδιά στο Θέατρο Λυκαβηττού
Μουσικά Νέα
Οι Offspring επιστρέφουν στην Ελλάδα – Με τους Bad Religion στην Πλατεία Νερού
Art & Culture
Τα τελευταία μεγάλα live του 2025: Οι συναυλίες που δεν θα χάσουμε τον Δεκέμβριο
Θεατρικά Νέα
Βραβεία Κάρολος Κουν – Βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής: Οι νικητές
Μουσικά Νέα
Ο Chris Isaak στην Αθήνα για ένα special show στον Λυκαβηττό
Μουσικά Νέα
“Ελάφια”: Νέο τραγούδι από την ILIA – προάγγελος του δεύτερου δίσκου της
Μουσικά Νέα
Οι Florence and Τhe Machine headliners της 1ης ημέρας του Ejekt Festival 2026
Εκδηλώσεις
Όσα θα δούμε και θα κάνουμε στο Μέγαρο αυτά τα Χριστούγεννα
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Οι Three Days Grace για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Μουσικά Νέα
Mulatu Astatke: Ο αρχιτέκτονας του Ethio-Jazz στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Οι Deep Purple επιστρέφουν το 2026 στην Αθήνα